Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

çok şükür iyiyim sen nasılsın



ohne güzel ikinizde de sorun olmaması müthiş güzel birşey... o halde tamamen relax olacaksınız. ümitlenmeye devam ama beynini esir almasın dikkat et. benim ondan kaç ay olmamış, çünkü hep aklımdaydı. hsg çektirdiğim ay nasıl olsa bu ay olmaz dedim ve allah meleğimi gönderdi, demek ki rahat olmak çok önemliymiş.
evet evet ben tamamen regl belirtilerini yaşadım. o yüzden sadece regl bekliyordum. bel ağrım değilde kasık ağrım oldu hep.
migde agrilarim var yeni olmaya basladi onun disinda iyiyim hamd olsun :)
 
onun sıkıntısı bilem güzel yaaa:)
ayy kurban olurum ben bu mercimeklere:)



yaparsın yaparsın...
:)



yani bi ağız tadıyla çekiştiremedim:)



Allah kavuştursun canım.
amin insallahhhhh bide anneme kavussam annemi koklasamm öpsem doya doya dahada bisey istemem valla sabirsizim inanki sizlerede cok dua ediyorum cnm allahim sizede en kisa zamanda yasatsin bu duyguyu cnm
 
aa evet ben de onu soracaktım

canım eşim bugün doktorumla görüşmüş, kesinlikle diyete başlamak zorunda yoksa insülüne başlamak zorunda kalırız demiş.

mrs.m evet canım.ay eve nasıl düştüğümü bilemezsiniz.yarım yollarda kalıyor.e e e e ler l l l l l rüyalarımda.bu halde nasıl çocuk yapcam bilmem.:)

yaaa valla işin çok zor....ben tahammül edemezdim herhalde :)

mrs.m ne zaman izne ayrılacan canım

tatlım bu çarşamba tam 32. hafta oluyor ve izne ayrılma hakkım var ama ben 5 hafta daha çalışıp kurban bayramından önceki hafta izne ayrılıcam. doğum sonrası 2 aylık izinle birlikte bu 5 hafta izini de kullanabilicem. bebeğimin doğum sonrası bana daha çok ihtiyacı olacak diye zorlana zorlana 1 ay daha okula gidicem ne yapayım canım :)
 
Geri
Üst