izgil85
Hamiş Melek
tamam canııım bende çıkarım artıkkızlar cıkıyorum ben lalezar ızgıllll gorusuruz meleklerım hoscakalın.....
görüşürüz güzelim
tamam canııım bende çıkarım artıkkızlar cıkıyorum ben lalezar ızgıllll gorusuruz meleklerım hoscakalın.....
Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

yok canım benim sadece 2 gün yoğun kanamam vardı sonraki 4 gün normal regl gibi geçti 2 gündürde az az lekelenmelerim vardı ama bitti artık bakalım ne çıkacak sonuç
senin kanamalar ne kadar sürdü
hııımmm senin daha farklıymış benim neredeyse regl gibiydi sadece ilk 2 gün parça şeklinde yoğundu...ama benim değerlerim 181 di en fazla yani daha çok yeniydi senin sanırım düşüğün olduğunda 4000lerde falandı neyse güzelim inşallah bundan sonraki melelerimiz sağlıklı ve hayırlı olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez vakitte..Benim ilk anneler günüydü işte tarihi şimdi tam hatırlamıyorum ama, 3 gün sürdü, aşırı değildi bir gün biraz parçalar geldi, sonra 10 gün işte leke gibi falan devam etti, geçtiğimiz çarşamba tekrar kanama şekline döndü ve ayağa kalkar kalkmaz resmen çeşme açmış gibi akıyordu, büyük büyük pıhtı parçaları geliyordu, birde değerim öyle yüksek çıkınca dr um dedheralde parça var ondan değerin düşmüyor, bide göğüslerim felaket halada acıyorlar ama bugün sanki biraz hafifleri gibi, uçlarda kaldı, tamamı çık acıordu..
çok saol cnm söylediklerin için stres yapmıyorum artık doktora da gitmice buay uff yok yumurta büyümüş yok çatlıcak bilmem neeee zaten vakti gelince olucak yada Rabbbim ne demişse o olcak mutlaka hayırlısı olsun inşallah hepimiz için prensesimuzulme canım inşallah en kısa zamanda meleğin gelir lutfen sıtres yapma
canımmm benim yaaa çok saol yazdıkların için güzel dileklerin için.Rabbim sanada bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip eylesin.evt cnm aslında herşey okadar boşki tüm uğraşlar işte bizde tevekkül etmeliyiz elimizden geleni yapıp bolbol dua başka çözümü yok bu işin dua dua dua.inşallah Rabbim bizlere denasip eylsin o güzellliği.aminnn cnm .cnm tabikide hepimiz sınavdan geciyoruz rabbim en uygun zamanı bilir ve o zaman gelince bebişlerimizi bize nasip eder.bizler dua edip sabretmekten başka caremiz yok.ben 1 sene tedavi gördüm şuan hamileyim ama tedaviyle degil dua ve sabırla cnm inş enkısa zamanda sende hamile kalırsın.heray hamilemiyim diye düşünme başka şeyler düşün bak beklemediğin zaman bebiş gelmiş olacak allah o güzel göbüşlerinize en kısa zamanda bebişleri yerleştirecek dualarım sizlerle
tabiki yazıcaz cnm burda birbirimizi en ii yine birbirimiz anlıyoruz.bi gün o testlerde çift çizgiyi görmek imkansız gibi gelsede inşallah Rabbimin katında imkansız yoktur O dilerse olur inşalalh olur cnm.benmde atama olana kadar artık dotor oalyını falan ertelemeyi düşünüyorum en azından önümdeki sınavı atlatayım oluruna bırakma en güzeli.şu kpss olayı yaklaştıkça düşüncelerimde değişiyo inşallah bubebek fikri resmen beynimi ele geçirmiş yahu🙂canım teşekkürler yazdığın için sanırım bizim durumumuzda olan biçok anne adayı var vücudunun dengesi oynayan hakkımızda hayırlısı inşallah dedeğin gibi bizlerde kavuşuruz yavrularımıza🙂
canım bnm yaaa benide unutmamış çok duygulandım saoll tatlım bnm buarada saçlarını boyattınmı şeker kahverengi diyodun en son ne yaptınhadı bakalım hep beraber cagıralım kızlarıııııııııııııı
aysegulllllllllllllll
mrs.mmmmmmmmmmmmmmm
yaz guluuuuuuuuuuuu
bılgemelekkkkkkkkkkk
dılegımmmmmmmmmmmmmm
aslı gokceeeeeeeeeeeee
sılam nısaaaaaaaaaaaa
berraanurrrrrrrrrrrrrrr
bızaaaaaaaaaaaaaaa
selzehhhhhhhhhhhhh
eysannnnnnnnnnnn
emıneeeeeeeeeeeeeeeeee