iyi akşamlar mrs.m.nasılsın canım?hamişlik nasıl gidiyo?
aaa merhaba canım, seni görmek ne güzel... ben de kimse yok diye önceki sayfaları okuyordum.
iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor?
bende iyiyim canım.fazla giremiyorum vede girdiğm saatte pek kimseyle karşılaşamıyorum.reglime 5-6 gün var heyecanla bekliyorum bakalım.
anladım canım iyi olmana sevindim... öyle miiiii çok az kalmış, hadi hayırlısı inşallah. umarım meleğin gelmiştir
inş. hayırlısı olur canım.meleğim gelirse çok mutlu olurum tabiki ama olmazsa gelecek aya olur inş.
hayırlısı neyse o olsun.... bazen hesaplarımızda işe yaramıyor. inşallah gelmiştir ama değilse bile en yakın zamanda gelir inşallah
aminnnnnnnnnn inş.önceden nekadar çabuk regl oluyorum derdim şimdi korunmayı bıraktıktan sonra regl tarihini beklemek çok zormuş ya....
evet yaaa 🙂 ben de hep öyle derdim ne çabuk geldi falan diye.... ama şimdi şu 3-5 gün geçmez tabi. ama bekleme bence, kendini farklı şeylerle oyala.
öyle canım ya.bakalım buhafta 3. yazılıların yapacağım.biraz onlara güveniyorum.okurken falan oyalanırım artık diyorum 🙂 ee sen kaç haftalık oldun?tehlikeli dönemi atlattın mı?