hadi inşallahhhhhh güzel hayırlı haberlerr bu ay herkes hamiş kalsın ne güzel olur:meri:ya benim ayaklarım donuyooorrrrrrrrrrrr
kasıklarım batıyor
çok acıkıyorumm
içimde içime sığmıyoooo
hamilemiyim neyiiimmmmmmmm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

hoşbuldum canımcım iyiyiz tatlım sen nasılsınhg yns ysmn nasılsınız güzeller
cnm umarım dediğiniz gibidir yaww ya çatlama olsun yada yerleşmee ihihihi ozaman çalışmlara devam yaninurcuğum , gözümün nuru , sen hiç sıkma canını bak biz bu gün şehnazımlada konuştuk seni,ya çatlama lekesi onlar ya yerleşme ,yani döngün farklı ya ondan tam anlayamıyorum..Ama kötü bişey değil bence , ay bu gün içim içime sığmıyor kız gepimiz bu ay hamile olacakmışız gibi geliyor valla
Mayısta patlama olacak patlamaaaaaa

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
bacılar napıyonuz yaaaaa kime ne yazacağımı şaşırdım 3 mesaj yazıyom bi dönüyom 30 mesaj olmuş oohh oohhhhh havanız yerinnde herhalde

hoşbuldum cnm kanaman mı geldi bi daha gelmediyse büyük bi ihtimal bencede yerleşme kanmasıdır tatlım

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
bacılar napıyonuz yaaaaa kime ne yazacağımı şaşırdım 3 mesaj yazıyom bi dönüyom 30 mesaj olmuş oohh oohhhhh havanız yerinnde herhalde
cnm umarım dediğiniz gibidir yaww ya çatlama olsun yada yerleşmee ihihihi ozaman çalışmlara devam yani
ayyyyyyyyyyyy inşallah fıstığım inşallahhhhhhhhhh
mayısta düşünsene kocaman bi liste hepimiz hamişşşş ohhhhhhhhhhhhhhhhhh :meri::meri:

ya benim ayaklarım donuyooorrrrrrrrrrrr
kasıklarım batıyor
çok acıkıyorumm
içimde içime sığmıyoooo
hamilemiyim neyiiimmmmmmmm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
canım kaç aylık hamilesin ve adetin gecikmeden belirtiler ne olmuştu aydınlatırsan sevinirim
ya cevaplarsanız mutlu olucam hamiş melekler adet gecikmeden hamileliğin belirtileri neler