Evet kesinlikle öyle cozy bu bile beni daha ümitli kılmak için yeterli aslında
Öyle de olması gerekir zaten. senin durumun ben ve şehnaz için bile umut oldu🙂Canım benim...
Evet kesinlikle öyle cozy bu bile beni daha ümitli kılmak için yeterli aslında
Arkadaşlar ben çıkıyorum, herkese iyi akşamlar.
bu bebek meselesinin buradaki herkesin az ya da çok yumuşak karnı olduğunu biliyorum. Gayretimizi gösterdikten sonra beklemekten başka yapacak bir şey yok.O yüzden kimse kendini çok üzmesin.Allah sağlığımızı ve huzurumuzu almasın.
İnş. en kısa zamanda yavrularımızıda versin. Kendinize iyi bakın ve aeo....
size katılıyorum.... kesinlikle çok güzel
Öyle de olması gerekir zaten. senin durumun ben ve şehnaz için bile umut oldu🙂Canım benim...

iyi akşamlar kızlar..........
Umut kaynağı oldu benim bu olayım ne güzel değilmi... Olaya bide burdan bakmalı değil mi ?
Evet benimde çıkma saatim geliyor benim ortalama bir sayfa açılışı 5 dk kadar aldığından muhtemelen başka mesaj yetişmez
Hepinizi öpüyorum kendinize dikkat edin, en değerli varlığımız kendimiziz aslında bizsiz hiçbarşey olmuyor çevrenize bir baksanızaaaa![]()
iyi akşamlar kızlar..........
Umut kaynağı oldu benim bu olayım ne güzel değilmi... Olaya bide burdan bakmalı değil mi ?
Evet benimde çıkma saatim geliyor benim ortalama bir sayfa açılışı 5 dk kadar aldığından muhtemelen başka mesaj yetişmez
Hepinizi öpüyorum kendinize dikkat edin, en değerli varlığımız kendimiziz aslında bizsiz hiçbarşey olmuyor çevrenize bir baksanızaaaa![]()
iyi akşamlar canım hoşgeldin.
nasılsın?
iyiyim canım benim.okuduğuma göre aşılama yaptırmışsın.hadi inş. hayırlı haberlerini alırız.......
hoşgeldin canım nasılsın
iyiyim cici annemiz.bahar temizliği yapıyorum o çok yoruyo ya.buraya bile çok takılamıyorum.bebiş nasıl ? annesini üzmüyo dimi!