Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

YAZIMGULUM TEBRIK EDERIM KUCANA ALMAYIDA GOSTERSIN :pasi::pasi::pasi::pasi::pasi::pasi::pasi::pasi::pasi::pasi::pasi::yumurta::yumurta::yumurta::yumurta::yumurta::yumurta::yumurta::yumurta::yumurta::yumurta::yumurta::yumurta::yumurta:
NELER YAPMIŞTINBU AY INCIRLERI NE ZAMANA KADAR YEDIN BU AY COK CALIŞTINMI

Cok sagol bitanem darisi senin basina insallah..

Fistigim az once berranurun mesajina cevap olarak yazdim bu ay tum yaptiklarimi.. Calismada cok olmamisti yani..

Kizlar biz onumuzdeki hafta doktorda tedaviye baslayacaktik.. Klomen verecekti galiba.. 3 ay once gitmistim kilo vermemi isteyip geri gondermisti.. bende 3 aydir kilo vermek icin ugrasiyordum.. Ve onumuzdeki hafta cuma gunu
3 ay dolmus olacakti ve ben tekrar gidecektim.. Ama hep dualarimda Allahim lutfen tedaviye gerek kalmadan melegimi gonder diyordum ve gonderdi cok sukur..

yazgülüm buarada bende tefriciye başladım cnm benm için 50 tane okurmusun arkadaşım eğer daha az dersende olur okuyabildiğin kadar yani öenmli olan herkesten dua almak inş

Cok sagol bitanem darisi senin basina insallah..

Fistigim az once berranurun mesajina cevap olarak yazdim bu ay tum yaptiklarimi.. Calismada cok olmamisti yani..

Kizlar biz onumuzdeki hafta doktorda tedaviye baslayacaktik.. Klomen verecekti galiba.. 3 ay once gitmistim kilo vermemi isteyip geri gondermisti.. bende 3 aydir kilo vermek icin ugrasiyordum.. Ve onumuzdeki hafta cuma gunu
3 ay dolmus olacakti ve ben tekrar gidecektim.. Ama hep dualarimda Allahim lutfen tedaviye gerek kalmadan melegimi gonder diyordum ve gonderdi cok sukur..
tamam canım okudum sağol ben 5 aydır kılomen kullanıyom bu ay bırakmayı duşunuyor dk bu ayda tutmasa rahım flm cekcek harlalde ama ben gıttmıcem bu ay bende ıncır yedım yumuşlar ıyı buyumuş dedı bu ıncırler ıse yarıyor allah senın du anı kabul etmış bak ne guzel

Geri