Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

cnm Allah razı olsun güzel dileklerin için inşallah bizlerde burdan öyle güzel haberler veririz sizlere RAbbim sorunsuz şekilde bebeğini sağlıkla kucağına ladığın günleri göstersin inş.bende buay reglimin 2.gününden itibaren incir yedim ama arada unuttuğum günler oldu en fazla 2 3 tane yedim bugün doktora gittim yumurta geilişimi ii dedi çalışın dedi bakalım nasipte varsa Rabbim ol dediği anda olur inşş her zaman hepiniz duamdasınız.cnm bişi daha sorucam bu 21.günü yapılan test ile yumrutlama olup olmadığına bakkılıyo değilmi yani çatlam olduğunuda belirtiyomu bu test.yumurtlama olması demek yumurtanın olması demek yani değilmi çatlamsıyla alakası varmı bu durumun çok soru sordum cnm başını şişirdim ya kusura bakma

Ne demek bacim kac aydir burda herseyi paylasiyoruz eger biraz bile yararim olursa ne mutlu baba..

Canim yumurta catladiktan sonra progesteron hormonu olusmaya basliyormus kanda.. ve 21. gun, yani 28 gunde adet olan biri icin 21. gunde bu hormon en yuksek duzeyinde oluyormus.. Benim bazi aylarda degerim 0.7 falan cikmisti.. yani yumurtam o zaman daha catlamamisti.. O ay mesela benim yumurtam gec gelismis ve gec catlamis, ama catlama olmustu.. Yani aslinda o degerlere yumurtlama olduktan 6-7 gun sonra bakiliyor..

yazgülüm buarada bende tefriciye başladım cnm benm için 50 tane okurmusun arkadaşım eğer daha az dersende olur okuyabildiğin kadar yani öenmli olan herkesten dua almak inş

Tabiki okurum gulum ne demek.. ne zamana kadar okunacak? ben bitince sana haber ederim insallah... Evet biliyorum bu duada en onemlisi cok kisinin okumasi ki birininki olmazsa birininki kabul olur diye..

KIZlARRRRRRRRRRRRRRR SABAH TEST YAPTIM VE SONUC POSITIF.. HAMILEYIM GALIBA HALEN SOK ICINDEYIM.. ELIM AYAGIM BIRBIRINE DOLANDI.. ALLAHIM INSALLAH SORUNSUZ BIR HAMISLIK GECIRMEYI NASIP EDER VE INSALLAH BEKLEYEN HERKESTE EN KISA ZAMANDA GUZEL HABERLER VERIR..

GUNUN ILK BOMBASINI BEN PATLATAYIM DEDIMDE 🙂

Ayyy canım benim çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

saol canım nasılsın sende tedavı goruyonmu
tedaviye başlamadı daha cnm sadece takip yaptırıyorum ama bigün gidiyorum yeterli diyo doktor bugün gittim işte yumruta gelişimi ii dedi yumurtan geç çatlıyo dedi eğer çatlama olmasaymış adetimiz çok uzun süre 2.5 ay falan gelmezmiş işte inşş çatlarlar hayırlısıylaa cnm.tedaviye birazdaha bekelyelim sonra başliim diyorum hayırlıs inşallah Rabbim bu arada hayırlısıyla nasip eyler cnm sen nasılsın bende incir yiyorum ve kesinlikle faydası var Rabbimin izniylee
Ne demek bacim kac aydir burda herseyi paylasiyoruz eger biraz bile yararim olursa ne mutlu baba..

Canim yumurta catladiktan sonra progesteron hormonu olusmaya basliyormus kanda.. ve 21. gun, yani 28 gunde adet olan biri icin 21. gunde bu hormon en yuksek duzeyinde oluyormus.. Benim bazi aylarda degerim 0.7 falan cikmisti.. yani yumurtam o zaman daha catlamamisti.. O ay mesela benim yumurtam gec gelismis ve gec catlamis, ama catlama olmustu.. Yani aslinda o degerlere yumurtlama olduktan 6-7 gun sonra bakiliyor..
anladım tatlım bnm çok saollll.doktor banada geç yumrutluyosun dedi çünkü reglim düzensiz artık napalım yazılmışsa ol derse Allahım olur inşş cnm duan için tekrar saoll buarada ben bu testi yaptırmak istesem ne yapıcam cnm kendi doktoruma gidemem şimdi der bukadar stres yaparsan olmaz tabiii başka doktora gitsem test mi isticem ve reglim düzensiz ya kaçıncı günde gitmem gerekir yazgülüm 33 ve daha fazla günde bi oluyorum

Tabiki okurum gulum ne demek.. ne zamana kadar okunacak? ben bitince sana haber ederim insallah... Evet biliyorum bu duada en onemlisi cok kisinin okumasi ki birininki olmazsa birininki kabul olur diye..
fıstığım bem temmuz sonu dedim öyle niyetlendim Allah razı olsun cnmm saolasın günahsız ağızla yapılan dualar inş birbirimiz için ettiklerimiz Allahım kabul buyursun AMİNN

slm kızlar yeni hamişlerimiz hızla geliyor hadi bakalım darısı hepimizin başına olsun, Allahım bu cuma gününde hepimizin dualarını kabul etsin inşallah, kucaklarımızı boş bırakmasın...

hoşbulduk benimde yaklaşıyor doktor yumurta var demişti inşallah tutmuştur kızlar çok merak ediyorum

Hadi insallah canim.. guzel haberlerini bekliyoruz..

tamam canım okudum sağol ben 5 aydır kılomen kullanıyom bu ay bırakmayı duşunuyor dk bu ayda tutmasa rahım flm cekcek harlalde ama ben gıttmıcem bu ay bende ıncır yedım yumuşlar ıyı buyumuş dedı bu ıncırler ıse yarıyor allah senın du anı kabul etmış bak ne guzel

istersen bir kac ayda klomensiz dene.. incir ye, bal/tarcin/corek otu karisimi yap ye.. unutmadan ben ondanda yemistim 3-4 gun ama fazla degil..

Evet bencede incirler yumurta gelisimine gercekten faydali..

Hosgeldinnn ;-)

Geri