Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

benim dünden beri bulantım var ve beni acayip rahatsız ediyor 🙁((
dün akşam çok arttı, dayanılmazdı. şimdi de var, inşallah geçer. tam da bulantılar geçiyor herhalde derken feci döndü.

sen nasılsın ağrıların var mı
hiç geçmeyen mide yanmaları var malesef bulantı 1 2 kez oluyo gün içinde sabah çok fazla kasık ağrısı vardı bide kabızlık başladı tuvalete çıkamıyorum ağrı yapıyo oda heralde bu dönemler zorlu geçecek gibi görünüyo:uhu:

hiç geçmeyen mide yanmaları var malesef bulantı 1 2 kez oluyo gün içinde sabah çok fazla kasık ağrısı vardı bide kabızlık başladı tuvalete çıkamıyorum ağrı yapıyo oda heralde bu dönemler zorlu geçecek gibi görünüyo:uhu:

senin işin de zor, allah hepimize kolaylık versin...
kabızlık çok önemli, dikkat etmelisin. ben hamileliğimin ilk günlerinde kabız olmayayım diye kuru kayısı yemiştim, şimdi meyvesi de çıktı. bol bol ye canım. biliyorsun ıkınmak tehlikeli, sakın ıkınma...
kasık ağrıları normal, regl olamadığın için olurmuş. 1-2 haftaya kalmaz geçer. mide yanmaların erken başlamış. onun şurubu var, istersen doktoruna sorup iste.

senin işin de zor, allah hepimize kolaylık versin...
kabızlık çok önemli, dikkat etmelisin. ben hamileliğimin ilk günlerinde kabız olmayayım diye kuru kayısı yemiştim, şimdi meyvesi de çıktı. bol bol ye canım. biliyorsun ıkınmak tehlikeli, sakın ıkınma...
kasık ağrıları normal, regl olamadığın için olurmuş. 1-2 haftaya kalmaz geçer. mide yanmaların erken başlamış. onun şurubu var, istersen doktoruna sorup iste.
evet haftasonunun geçmesini iple çekiyorum hemen soluğu alıcam zaten dr.da kabızlık giderici bi ilaç var evde ama içmeli miyim kararsız kaldım bi zararı olur mu diye adı bekunis her karnım ağrıdığında korkuyorum walla bişey mi oldu acaba diye allah yardımcımız olsun ne diyim

evet haftasonunun geçmesini iple çekiyorum hemen soluğu alıcam zaten dr.da kabızlık giderici bi ilaç var evde ama içmeli miyim kararsız kaldım bi zararı olur mu diye adı bekunis her karnım ağrıdığında korkuyorum walla bişey mi oldu acaba diye allah yardımcımız olsun ne diyim

yok yok sakın içme, çünkü gebelikte ilaç kullanımı sadece doktor kontrolünde olur.
sen dediğim gibi çokça kayısı ye...
tuvalete çıkamaman da karnına baskı yapıyordur, korkma... rabbim korusun meleğini.
aminnnn...

"Recep ayı Allahın ayı, Şaban benim ayım, Ramazan da ümmetimin ayıdır." (Aclûnî, Keşful-Hafâ, 1/423)

mübarek üç ayların bugün başlangıcı olan Raceb ayına girdik arkadaşlarım Rabbim REceb ayının hürmetine bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah hepmizin üç ayları mübarek olsunn

Geri