ıyıyım canım eskı sayfalara GÖZ ATIYORDUM SEN NASILSIN CANIM?Slm kızlar, tatlı cadım benim şekercim, cici annecim napıyosun bakalım..
sagol canım dualarım senınle tatlım unutma en kısa zamanda allahım sana da nasıp etsın insallah....merhaba,
tatlı cadım,hayırlı olsun hamileliğin.rabbim kucağınada almayı nasip etsin.bizlerede dua etmeyi unutma.
ıyıyım canım eskı sayfalara GÖZ ATIYORDUM SEN NASILSIN CANIM?
gecmıs olsun canım havalar bır guzel bır bozuk ınsanın hasta olmaması mumkun olmuyo boyle olunca....senın adına bende sevındım canım mıyı olmana.....neguzel butun tetkıkler yapılsın kafanızda soru ısaretı kalmaz ınsalah hersey yolunda olur canım.....valla biraz grip oldumda canım işte ama iyiyim yinede, psikolojim düzeldi en çok buna seviniyorum, şimdi işte bekliyorum regl olmam gerek bu hafta içinde, dr.um bazı tahliller istedi bittikten sonra, onları yaptır birde eşin sperm testi lapsın dedi, hepsiyle bir görüşelim dedi, bende heyecanla regl olmayı bekliyorum...
amin canım.bende haftaya tüp bebek için gideceğim.inşallah başarılı olur.sagol canım dualarım senınle tatlım unutma en kısa zamanda allahım sana da nasıp etsın insallah....
gecmıs olsun canım havalar bır guzel bır bozuk ınsanın hasta olmaması mumkun olmuyo boyle olunca....senın adına bende sevındım canım mıyı olmana.....neguzel butun tetkıkler yapılsın kafanızda soru ısaretı kalmaz ınsalah hersey yolunda olur canım.....
Bu arada denk gelmedık ozaman sınavın nasıl gecmıstı az kaldı bellı olur sonuclarımız🙂
nekadar surecekmıs canım bu durum pekı?hanı psıkolog yardımıda olacak demıstın...ınsallah tutar canım sen umıtlı ol gelısmelerı de bıze bıldır allahım gonlune gore versın ınsallah....amin canım.bende haftaya tüp bebek için gideceğim.inşallah başarılı olur.
amin canım.bende haftaya tüp bebek için gideceğim.inşallah başarılı olur.
evet canım senınkı kotu zaman denk geldı ama olsun saglıgın olsunda sen verırsın yıne problem olmaz ınsallah ıyı gelır sonuclarımız....Sağol canım benim, valla sınavlar kötüydü benim, tam işte düşük zamanına denk gelince kafamı toplayıp bir türlü çalışamadım 🙁