ıyıyız allaha şükür senınle denk gelmemıstık hıc bende cok yenı degılım aslında ama...lısteden goruyordum ısmını ama....hamılleık ıyı sımdlık allaha sukur....iyiyim tşkr.sizler nasılsınız nasıl gidiyor hamileliğiniz
ıyıyız allaha şükür senınle denk gelmemıstık hıc bende cok yenı degılım aslında ama...lısteden goruyordum ısmını ama....hamılleık ıyı sımdlık allaha sukur....iyiyim tşkr.sizler nasılsınız nasıl gidiyor hamileliğiniz
h.bulduk canım iyiyim sıcaklarla uğraşıyoruz hamile hamile 29.haftamız bitti bakalım bekliyoruz kızımızı sabırsızlıkla 🙂
hosgeldın senagül....aramızada hosgeldın....eminecim evlilik yıldönümünmüş.nice nice yıllara...herkese tekrar merhaba arkadaşlar..
eminecim evlilik yıldönümünmüş.nice nice yıllara...herkese tekrar merhaba arkadaşlar..
valla zaman çok çabuk geçiyor amin .allahım cümlemize hayırlı doğum lar nasip etsin.desene kızları doğuracağız.benim 2.kızım olacak inşl.3 hafta sonra doğum iznine ayrılacağım zor oluyor çalışınca.sıcaklar hakikaten beni de bunaltıyor ama allahtan evde olunca daha rahat geçiyor.
maşallah kızın ne kadar çok büyümüş. senin zamanın az kalmış, allah hayırlı doğum versin inşallah.
benim de kızım olacak 🙂 allah nasip ederse, 19. haftam bugün bitti.
aslında ben çalıştığım için çok fazla giremiyorum buraya bazen bakıp hemen çıkıyorum bende listeden tanıyorum seni.allahım tamamına erdirir inşlh.meleğini kucağına alırsınıyıyız allaha şükür senınle denk gelmemıstık hıc bende cok yenı degılım aslında ama...lısteden goruyordum ısmını ama....hamılleık ıyı sımdlık allaha sukur....
sagol canım ınsallah....bundan sonra gorusuruz ozaman🙂allahım sanada kolay dogum nasıp etsın ınsallah sende saglıkla mutlulukla kızını kucagına alırsın ınsallah....aslında ben çalıştığım için çok fazla giremiyorum buraya bazen bakıp hemen çıkıyorum bende listeden tanıyorum seni.allahım tamamına erdirir inşlh.meleğini kucağına alırsın
valla zaman çok çabuk geçiyor amin .allahım cümlemize hayırlı doğum lar nasip etsin.desene kızları doğuracağız.benim 2.kızım olacak inşl.3 hafta sonra doğum iznine ayrılacağım zor oluyor çalışınca.
evt.görüşürüz.sağol canım amin inşlh.meleğimi sağlıcakla kucağıma alırım inşl.sagol canım ınsallah....bundan sonra gorusuruz ozaman🙂allahım sanada kolay dogum nasıp etsın ınsallah sende saglıkla mutlulukla kızını kucagına alırsın ınsallah....