walla öyle diyorlar emine doğum yapanların yalancısıyım 🙂 😱rkide:
Belirti değil ki, basbaya adet işte geliyor...
Ben yandım o zaman göğüslerimi taşımak için kaldırıcı bir kuvvete ihtiyacım olacak 😀
eger bebek sütten kesilince eski haline döncekse, istedigi kadar büyüsün... dönmesse vay halime 🙂
hayirlisi olsun canim benim... bildigim kadariyla sen moralini bozmassin, aksine tam gaz dvm edersin...
ben öyle hamiş kaldım.herkesin ısısı farklı olur.ısını her sabah takip edeceksin.hafif düşüp ertesi gün yükselir ateş,yumurta çatlayınca.yükselmeden ilişki olmalıkızlar bısey sorucam..vucut ısısına takıp edıp hamıle kalan varmı yanı vucut ısısı ne olmalı
eger bebek sütten kesilince eski haline döncekse, istedigi kadar büyüsün... dönmesse vay halime 🙂
QUOTE]
dönüyormuş eski haline ama yine de tam eski olmuyormuş![]()
sen hamiş ol biz taşırız seve seve.ya bi tane kadın vardı emzirirken uyumuş da bebeği boğulmuş kadının memesinden.zaten kocamandı memeleri.ben o yüzden çok korkuyorum.bebeği oturarak emzirmeyi düşünüyorum

bu arada ben hep derim şu bulaşık makinesiyle çamaşır makinesini kim icat ettiyse allah mekanını cennet etsin heheh
okadarda memem olsa icim yanmicak![]()
kızlar ya benim göğüsler 75ten 90a çıktı.hatta o da artık olmuyor.yarın gidip daha büyük alacam.
hayirlisi olsun canim benim... bildigim kadariyla sen moralini bozmassin, aksine tam gaz dvm edersin...
ben öyle hamiş kaldım.herkesin ısısı farklı olur.ısını her sabah takip edeceksin.hafif düşüp ertesi gün yükselir ateş,yumurta çatlayınca.yükselmeden ilişki olmalı
Eski hallerine dönüyorlar kizlar,ben yasadim😀eger bebek sütten kesilince eski haline döncekse, istedigi kadar büyüsün... dönmesse vay halime 🙂
QUOTE]
Hayırlısı eminecim, evet bozmam ne bozucam, yeni günleri hesaplayıp çalışmalara devam edicez...
eşim içinde çakşır otu varmış netten onu buldum alıcam, baya etkili bişi, ramazandan sonra içiricem...
ben öyle hamiş kaldım.herkesin ısısı farklı olur.ısını her sabah takip edeceksin.hafif düşüp ertesi gün yükselir ateş,yumurta çatlayınca.yükselmeden ilişki olmalı
QUOTE]
birazcik büyük kalabilirler canimmmm 🙂