sagol canımmm.....bence hiçbirşey olmaz.
Allah'a inancı olan insanın uğura, uğursuzluğa inanmaması gerekir.
bu da batıl inanç.
bence kestir, değişiklik olur🙂
sagol canımmm.....bence hiçbirşey olmaz.
Allah'a inancı olan insanın uğura, uğursuzluğa inanmaması gerekir.
bu da batıl inanç.
bence kestir, değişiklik olur🙂
oyyy oyyy resım degıstırmıs bızım kızzzzzzz olsun olsun guzel bebısler....hosuma gıttı severım degsııklıgi🙂Huhuuuuu nereye kayboldunuzzzz...
sız nereye gıdıyosnuz canım bayramda?memleket neresıydı?Huhuuuuu nereye kayboldunuzzzz...
oyyy oyyy resım degıstırmıs bızım kızzzzzzz olsun olsun guzel bebısler....hosuma gıttı severım degsııklıgi🙂
sız nereye gıdıyosnuz canım bayramda?memleket neresıydı?
Eeee nasıl olsa izine ayrılıyormuşsun, amaaaa senin evdede vardı dimi net tamam tamam olmazsam yarın sabah kesin yaparım ve sonucunu yazarım, erken çıkıcaz yola 7 gibi yazmış olurum canım..
Sallama o koca memoşları birinin kafasına gelecek![]()
Günaydinnnnnnnn...
ko$a ko$a geldim ama lalezar hanim test yapmamis 🙂
tatli cadim, sac kestirme olayi banada mantikli gelmesede... yinede benim öyle takintilarim vardir, kestirmeeemmm... türkiyede yumurtlama günüm gelmeden kuaföre gidip kestirip boyatmistim, sonra kestiremem diye 🙂
Mesela kimse benim üstümden gecemez, CÜCE KALIRIM 🙂))))
eee naber kizlarrr...????
Huhuuuuu nereye kayboldunuzzzz...
neguzellll valla sanslısın ozaman....kayınvalıdenler nerde pekı?Canım ben memleketimdeyim zatende, annemler benim işe başladığım ilçeye taşınmışlardı ben o zaman bekardım 🙂 2 sene sonra evlendim, şubatta da tayinen memleketime geldim, şimdi onlar orayı çok sevdi gelmek istemiyorlar.. 🙂
Yapmadım yarın sabah yapıcam...
CÜCE emine CÜCE emine![]()
![]()
deli kız zaten büyümüşsün büyüyeceğin kadar küçülecek misin tekrar
![]()
ıyılık canım senden naber?neler yaptınız aksam anlat bakayım kocıs ne almıs catlarım anlat hemennnnnnnnn🙂
hello hg emine, iyiyiz gibi siyatik sinirime basiyo bebegim biraz canimi yakiyo okadar 🙂 sen nasilsin bakalim