inşallah hayırlısıyla olsun istiyorum.özelde 320tl.sanırım normalide 200 falanmışfikrimin ince gülü sorması ayıp özelde kac para verdin ki cok mu pahallı film cektirmek birde nezaman cekildin cekilip o ay hamile kalan var inşallah sende de öyle olsun yaaa
Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi 

<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->kızlar napıyonuz bakayım 🙂
evet benim göğüslerim çok acıyor ağrıyor adetime 10 gün kaladan başlıyor.baş ağrısı var bende ama ondanmı bilmiyorum yada gündelik hayattanmı.banyo yapıp dışarı çıktığımda çok oluyor.benim istemişti doktorum ama ben rahim filmi çektirmenin heyecanından onu unuttumince gül arkadaşım haptan sonra dr seni cagırmadımı tekrar tahlil için düştümü nerden biliceksin git tahlil yaptır düştümü diye bakılsın benden dr mutlaka tahlil istedi hatta cok düşmüştü hapı hemen kes dedi yummadım sonra bişey sorucam adet olmaya yakın cok şişermi göğüslerin baş agrısı cekermisin o dünemde dikkat ettin mi
ben varım hoşgeldin.bende yeni üye sayılırım🙂slm slm kimseler yokmuuu huhuhhhhuuuu aaaa ben uzman melek olmusum çok mutlu oldum![]()