hepimiz korkuyorduk.Ama zamanı gelince Allah veriyor hepimize tek tek.dua ediyorum forumdaki tüm arkadaşlarım için.senin için de ederim tabi.ne zamandan beridir istiyorsunuz?İnşallah canım.Sende sağ salim alırsın kucağına alırsın inşallah bebeğini.Sen şimdi hamilesin doğumada az kalmış.Duaların kabul olur.benim içinde dua et.Çok istiyoruz bu bebeği.Olmaz diyede korkuyorum.
hoşgeldin lalezaaar eşin nasıl olduSlmmmmmmmmmmmmmm oh nihayet burası kalabalık ve benimde işim yokkkkkkkkk süperrrrrrrrrrrr 😀
hepimiz korkuyorduk.Ama zamanı gelince Allah veriyor hepimize tek tek.dua ediyorum forumdaki tüm arkadaşlarım için.senin için de ederim tabi.ne zamandan beridir istiyorsunuz?
7 ay oldu evleneli.hiç korunmadım.bikaç ay daha olmazsa gidicem doktora.
iyiyiz lalezarcım sen nasılsın?eşin nasıl
hepimiz korkuyorduk.Ama zamanı gelince Allah veriyor hepimize tek tek.dua ediyorum forumdaki tüm arkadaşlarım için.senin için de ederim tabi.ne zamandan beridir istiyorsunuz?
hoşgeldin lalezaaar eşin nasıl oldu
evet ilk bir yıl olmayabilir bu normal.ama takmamak da gerekir stres de engelliyorhepimiz korkuyorduk.Ama zamanı gelince Allah veriyor hepimize tek tek.dua ediyorum forumdaki tüm arkadaşlarım için.senin için de ederim tabi.ne zamandan beridir istiyorsunuz?
7 ay oldu evleneli.hiç korunmadım.bikaç ay daha olmazsa gidicem doktora.
ayy yazııık Allah acil acil şifa versinSlm iyiyim kızlar, eşim iyi ama akşam ameliyat yerini gördüm içim bi fena oldu yaaa, kıymam ben ona canım...
evet ilk bir yıl olmayabilir bu normal.ama takmamak da gerekir stres de engelliyor
ayy yazııık Allah acil acil şifa versin
Amin sağol canım, bide dikiş falan da yok nasıl yapışmış orası bilmiyorum yaaa ..
Amin sağol canım, bide dikiş falan da yok nasıl yapışmış orası bilmiyorum yaaa ..
hımmm gizli dikiş falan mı acaba nasıl bişey ki acaba
Üzülme lalezarcım.eşini yanında ol sen şimdi.O iyileşsinki Bebişiniz gelsin değilmi.öyle düşün birde.