selammmmm naber kızlar
selam canım nasılsın?
selammmmm naber kızlar
haklisin valla corba yapiyim ynainada makarna yapiyim esimd e sever hergün cesit cesit yemek ay biktim vallacorba yap once sıcak sıcak...
sebze varsa seversenız sebze yemegı yapabılırsın..yanına da ya pılav yada makarna olabılır canım...
bende napayım bebek yakalayacaz diye çalışmalara devam bu ay doktor klomen vermişti onuda kullandım bakalım nasibimiz ne zaman gelecek 🙂ınsallah canım...sen neler ypıyorsun bakalım?
hoş geldin mrsm nasılsınız canım ?selammmmm naber kızlar
ayyy canım benim teşekkürler azmı şişirdim bende kafanı kızzz beni çekebilen nadir arkadaşlardan birisin sende canım bende seni çokkk seviyorum beben kıskanmasın onuda seviyo teyzoşu 🙂iyki varisnit tatlim siz kafa dagitiyorum burda sevdigim nadir arkadaslarim var onlardan biride sensin cnm benim saol sen nasilsin cnm
oy oyy oda snei cok seviyor teyzesii seninde bizde hakkin cok cnmsin 🙂bende napayım bebek yakalayacaz diye çalışmalara devam bu ay doktor klomen vermişti onuda kullandım bakalım nasibimiz ne zaman gelecek 🙂
hoş geldin mrsm nasılsınız canım ?
ayyy canım benim teşekkürler azmı şişirdim bende kafanı kızzz beni çekebilen nadir arkadaşlardan birisin sende canım bende seni çokkk seviyorum beben kıskanmasın onuda seviyo teyzoşu 🙂
ınsallah en kısa zamanda gelır canım.....sen umutsuz olmadıgın surece allahın ıznıyle gelıcek bebısın....bende napayım bebek yakalayacaz diye çalışmalara devam bu ay doktor klomen vermişti onuda kullandım bakalım nasibimiz ne zaman gelecek 🙂
ayyy canım benim teşekkürler azmı şişirdim bende kafanı kızzz beni çekebilen nadir arkadaşlardan birisin sende canım bende seni çokkk seviyorum beben kıskanmasın onuda seviyo teyzoşu 🙂
hemde ne gır gır dün gece koptuk biz chatboxta sperm falan diye diye ebe melek coştu görsen çok süperdi karnım ağrıdı gülmekten akşam gel olur yine belki 😀ay cok merak ettim gır gır şamatamı var aksam
selam canım nasılsın?
Mrsm nekadarin kaldi doguma cok az kaldi sana hadi hayirlisiyla sende atlatirsin ins