kızlar doktor adetin 3. günü test istemişti.testte e2 hormonu yüksek çıkmış.testi başka bi hastanede yaptırdım.bu nedenle doktorumlada henüz görüşemedim.internetten araştırdım.bu hormonun yüksekliği yumurta rezervinin düşüklüğü anlamına geliyormuş.sizin bi bilginiz varmı bununla ilgili diye sormak istedim.içinizde böyle olan duyan tedavisi nedir ne anlama gelir?
içimden bi his bu bebek doğal yollarla olmayacak diyor 🙁
bende adetimin 3. Günü test yaptırmıştım prolaktinim yüksek çıkmıştı ilaç tedavisi verdi bir ayda düştü hatta dibe vurmuş büyük ihtimal sanada ilaç tedavisi verir ve düzelir üzülmekızlar doktor adetin 3. Günü test istemişti.testte e2 hormonu yüksek çıkmış.testi başka bi hastanede yaptırdım.bu nedenle doktorumlada henüz görüşemedim.internetten araştırdım.bu hormonun yüksekliği yumurta rezervinin düşüklüğü anlamına geliyormuş.sizin bi bilginiz varmı bununla ilgili diye sormak istedim.içinizde böyle olan duyan tedavisi nedir ne anlama gelir?
Içimden bi his bu bebek doğal yollarla olmayacak diyor 🙁
bende adetimin 3. Günü test yaptırmıştım prolaktinim yüksek çıkmıştı ilaç tedavisi verdi bir ayda düştü hatta dibe vurmuş büyük ihtimal sanada ilaç tedavisi verir ve düzelir üzülme
doktorda izinliymiş.cumartesiye kadar beklemek zorundayım.
Regl Zamani Geçen <nobr>Arkadaşlarımızın</nobr> listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi 

sevgiler herkese .....
arkadaşlarım siteye yazamıyorum uzun zamandır.Oğlumda düşme sonucu kemik iliği ödemi oluştu ,hiç koşmaması gerekiyor bu nedenle ben de her gün onunla okula gidip koşmaması için başında bekliyorum , istirahat ile 1,5 ayda geçecek inşaallah .
Bebişim ise iyi, 24. haftadayız , ismi MEHMET KEREM olacak inşaallah.
Kendinize iyi bakın arkadaşlarım , hepinize huzurlu, sağlıklı,mutlu bayramlar diliyorum...
merhaba canım....
oğlunun durumuna çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. ben de seni merak ediyordum. inşallah kısa sürede iyileşir canım. allah şifasını versin inşallah.
bebişin iyi olmasına sevindim.
sağol canım ben de bayramınızı kutluyorum, çok öptüm...
canım başka siteye dalmışım kusurakma, sen nasılsın? bir yaramazlık yoktur umarım.Aralık başı izne ayrılacaksın sanırım.