Selzehcim canım Rüzgarın ne kadarda büyümüş, maşallah 🙂
wwoowww yavyuuum sen burdamıydın nasıl olsun yaaaaa ben kendim iyiyimde köydeki karşı komşum taşınıyo bugün mahelldeki tek kafa dengi arkadaşımdı gerçi yine aynı köydeyizde uzak biraz dün salya sümük ağladım gidecekler diye 🙂
neyse yaaww sen neler yapıyorsun bakiiiim
pişşşttt lalezar bacım nerdesin kıssss
sagol canım büyüyoruz evet hayırlısı ıle ınsallah çok yaramaz ama büyüyor işte sızler nasılsınız
ya kızlar internettende araştırdımda şimdi eğer bu rahim filminde tüpler kapalı çıkarsa direk tüp bebekmiş.🙁(( daha 1 yıllık evliyim ve 25 yaşındayım.moralim şimdiden alt üst oldu.
selam cicişler nabersiniz napıosunuz ben hala doğurmadım ama aramızda doğuranlar vardır mutlaka tebrik ederim bide ayşegül hamileymiş sanırım acayip mutlu oldum o kadar sayfayı okuyamadım ama bilmiyorum yazdılarmı unforgiven ve tatlıcadımda doğurdular 🙂)) ben hala bekliyorum ayyüzlümde miyadını doldurdu 40 artı küsürlerde ama hala doğurmadı eskilerden haberler bunlar malum face üzerinde bi sayfam var bebeğimi beklerken die ordan yazışıoruz kızlarla 🙂) eğer face varsa sizleride beklerim herkes hamile anne yada çocuk istio 🙂)
kızlar berranur arkadasımız gece 11.30da 3040gr 48 cm boyunda bır oglu oldu sızlere haber vereyım dedım Allah ım saglıkla büyütmeyi nasıp etsın ınsallah
berranurcum gozunuzaydın allahım annelı babalı buyutsun ınsallah canımmmm.......kısa zamanda toparlanman dılegıyle......
canım arkadasım çok tebrık edıyorum senı Allah analı babalı büyütsün ınsallah çok sevındım canım benım yegenıme kocaman öpücükler<!-- google_ad_section_end -->
Berranurum canım, allahım analı babalı sağlıklı ömüler versin meleğine, gülegüle büyüt bebeğini inşallah 🙂
canlar herkese merhaba
herkese hayırlı cumalar
lara canım benim doktorunu mutlaka dinle yat dinlen diyorsa mutlaka yat fazla hareket etme inşallah sorunsuz bir şekilde doğuma kadar bu dönemi atlatırsın canım
dualarım seninle kuşum dikkat et kendine
ayşegüüüül fıstığım doktor banada demişti..ilki düşünce 2. için doktorlar temkinli davranıyorlar banada düşük olmasın diye progestan ve aspirin vermişti. sen hiç üzülme kuşum bir dahaki gidişinde Allah cc izniyle pıt pıt kalp atışlarını göreceksin
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
BERRANUURUUUM gözümün nuruuu ayyy en sonunda aldın meleğini kucağına demek Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin inşallah en kısa zamanda toparlanıp gelirsin canım öpüyorum sizi
ayy simdiden korkma bende rahim filmi oldum temiz cikti...hem cok tikali degilse acabiliyolar bence strese girm esimdiden eminim korkulacak bisey yoktur 😉
hee ya subat annelerinden bi ayyüzlü kaldi berranurda dogurdu cok sükür gecenlerde