benim bu ay regl günüm 20 mart tıı bu ay sıkı calışıyım hadi hayırlısı işallah tutunurr dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarr
amin canım. Allahım hepimize saglıklı sıhhatli ,hayırlı evlatlar nasip etsinçok şükür🙂
çok sevindim canım. Allah tamamına erdirsin inşallah🙂
inşallah arkadaşlar hepinize çok teşekkürlerinş arkadaşım inş senden de güzel haberler alalım hayırlısıyla çoğalalım bu aralar bi hız var gibi inş seninle lalezarla devam eder sonra pozitif sıla derken..hepimiz hamişiz hepimiz göbekliyiz diyelim🙂
inşallah arkadaşım ee ben martmı oluyorum nisanmıAllah yardımcın olsun canım. Bak ayağımı güzel bir sürüdüm. Hepinizi bekliyorum🙂
amin canım amin sağolasın Allah razı olsun. o fotosu olan senin zuzun mu yaaa🙂 maşallah ne kadar güzel bir cimcime🙂Allah yardımcın olsun. Bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
yağmur ben aynı adet olacak gibiydim adet ağrısı oldu benim kasıklarda canım. bize hemen haber ver belli olduğundainşallah arkadaşlar hepinize çok teşekkürler
buarada kasık ağrılarnız olurmuydu normalmi göğüslerim şişti ve ağrıyor
amin canım amin sağolasın Allah razı olsun. o fotosu olan senin zuzun mu yaaa🙂 maşallah ne kadar güzel bir cimcime🙂
kızın gerçekten çok tatlı özellikle de burnu🙂 çoook seviyorum kız çocuklarını. gerçekten minicikmiş yaa 2 kilo 850🙂 oy ya insanın içi gider. evt canım çok heyecanlıyım artık ve de merak edip duruyorum kime benzeyecek nasıl olacak sonra doğumu merak ediyorum sen normal mi yaptın nasıldıEvet canım benim kızım. Geçen hafta 2 kilo 850 gram küçücük bir yiyenim oldu teyze oldum. Seninde öyle minicik bir serçen olacak heyecanlımısın.