Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

benim bu ay regl günüm 20 mart tıı bu ay sıkı calışıyım hadi hayırlısı işallah tutunurr dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarr
 
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar..Allah yapmış ve yapacak olduğunuz tüm dualarınızı kabul buyursun doğru yolundan ayırmasın inş..
ben doğum iznine ayrılıyorum ksımetse. dr önerdi yarın tekrar gideceğim kontrole.33. haftamdayım inş sağlıkla zamanında gelir bebişlerimiz. çok duygusallaştım son günlerde. o kadar ağlayasım var ki sormayın. gebeliğin ilk dönemlerinde böyle yoğun değildi duygularım alt üst olmuş durumda eşimden Allah razı olsun iyi çekiyor valla. bugün iş yerindekilerle helalleşeceğim muslukları açmazsak iyi. neyse ben yine evden girerim konuşuruz arkadaşlar hepinizin duacısıyım Allah gönüllerinizi yüzlerinizi güldürsün inş. amin amin amin..
 
inş arkadaşım inş senden de güzel haberler alalım hayırlısıyla çoğalalım bu aralar bi hız var gibi inş seninle lalezarla devam eder sonra pozitif sıla derken..hepimiz hamişiz hepimiz göbekliyiz diyelim:)
inşallah arkadaşlar hepinize çok teşekkürler
buarada kasık ağrılarnız olurmuydu normalmi göğüslerim şişti ve ağrıyor
 
Evet canım benim kızım. Geçen hafta 2 kilo 850 gram küçücük bir yiyenim oldu teyze oldum. Seninde öyle minicik bir serçen olacak heyecanlımısın.
kızın gerçekten çok tatlı özellikle de burnu:) çoook seviyorum kız çocuklarını. gerçekten minicikmiş yaa 2 kilo 850:) oy ya insanın içi gider. evt canım çok heyecanlıyım artık ve de merak edip duruyorum kime benzeyecek nasıl olacak sonra doğumu merak ediyorum sen normal mi yaptın nasıldı
 
Geri
Üst