Önü kısa arkası uzun genç kız abiyeleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Önü kısa arkası uzun genç kız abiyeleri
Genç kız abiye modelleri, onların yaşına uygun ve yaşlarının verdiği enerjiyi dışa yansıtabilecek tasarımlardan oluşuyor. Hemen hemen her genç kız yetişkin abiyeleri yaşlarına uygun bulmadıkları için abiye seçimi konusun da oldukça kararsız kalıyor ve uzun bir arayıştan sonra abiye seçimine karar veriyor.

Özel günlerin vazgeçilmezi olan abiye modelleri arasın da değişmeyen trendler arasın da yer alan önü kısa arkası uzun abiye modelleri, kız çocuk abiye modelleri, genç kız abiye modelleri ile birlikte yetişkin bayanların da en çok tercih ettiği tasarımlar arasın da yer almaya devam ediyor.

Malum mezuniyet kutlamaya artık az bir zaman kaldı. Şu sıralar eğer çarşı pazar taraflarına yolunuz düşmüşse özellikle genç kızların yoğun bir şekil de abiye modeli arayışına şahit olmuşsunuzdur. Her bayanın olduğu kadar genç kızların da abiye modeli seçimin de kararsız olduğunu unutmayalım. Onlara yardımcı olmak ve fikir edinmelerine bir nebzede olsa katkı da bulunmak adına yaşlarına uygun önü kısa arkası uzun abiye modelleri ile ilgili seçtiğimiz örnekleri sunuyoruz.


_mg_1347_vc2192_copy.JPG
2015-Önü-Kısa-Arkası-Uzun-Elbiseler-51.JPG
a99e0a6cb05d9f5de215f636a52646cb.JPG
Dantel-İşlemeli-Önü-Kısa-Arkası-Uzun-Elbise.JPG
dcd817fce1175db9fd24aa3e5b9e.JPG
nü-kısa-arkası-uzun-abiye-modelleri-14-yaş-e1446658397365.JPG
önü-uzun-arkası-kısa-abiye-modelleri.JPG
önü-uzun-arkası-kısa-çocuk-abiye.JPG
vc2162.JPG
vc2162_2.JPG


Özel günler de tercih edeceğiniz abiye modeline uygun olarak yapacağınız makyaj konusun da yaşınıza en uygun naturel, doğal bir makyajı tercih etmelisiniz. Bu husus ta genç kız makyajı nasıl olmalı konumuzdan fikir edinebilirsiniz.
 
Geri
Üst