Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bunu denicem. ay bunuda canım çekti.
ay benim canım herşeyi çekiyor evlendi evleneli. o yüzden duba gibi şiştim haha 😀

hıcte degıl bnce sadece 7 den sonra yemek yeme🙂

bizim odalar birbirine yakın millet kıpırdasa duyuluyo 😀

yapan kişide haklı be şıpıdık içndeki kötü pisliği dışarı çıkarmış:haha:

valla canım bende ilk kez orda yedim. yazıcaktım yazmim dedim sen dedin 🙂
ilk ağzıma attığımda ıy bu ne böle oldum. bir iki bir iki yiyince çok hoşuma gitti.

bende senn içini okudum hemencik söylim dedim🙂

Qeennnnnnnn sen zaten yanımızdasın her zaman aynı sen varmış gibi devam ederiz

quen bugün oh uzanmıştır
yemek yapıyorsur
gezmeye gitmiştir

ahan zaman geldi doğuma gitti
burada çatır çatır gelene kadar çatlıcaz

iki dakikada zamanı nasıl sıraladım amma 🙂

süpersin.

Ben bol bol çekidek çıtladım biri bitmeden biri
saman gibi tepsi doldu 🙂 mısıra zaman kalamdı

ben bi ara çekirdek yerken kendimi kaybediyodum.
sanki arkadan atlı kovalıyo. bi sıralar iki elle yiyodum zuhahaha

Niki patetesli makarna nasıl oluyor anlamadım? hem patates hem makarna nasıl yapıyosun.

şöyle oluyor kuzu 2-3 patatesi rendeleyip(kalın rende olsun) az sıvı yağ tuz biraz su ve 2 dş sarmısak koyup pişiriyoruz patatestler yumuşayınca 1 kaşık salça ve pul biber ekliyoruz piştikten sonra makarnanın üzerine döküyoruz.üzerine maydanoz keyıp serp çok güzel oluyor.servis tabaklarını böyle süsle :tik:

Kızlar komik ve iğrenç bişey anlatıcam tüh bana pis kız ben 🙂:11:

Adet olunca gaz sıkışmam oluyor böyle dizlerimin üstüne çökecek gibi berbat bişey
işteyim bir gaz sıkışması geldi ki yerlere yuvarlancam erdeyse o an biri geldi bişey soruyor yok dedim başladı nerede vardır nasıl bulurum nerelere gideyim bende adım atacak gibi değilim tam arkaya sorun dedim karnım gürlediği yetmedi artık sıktım kenidim yere atmayım diye gaz sıkışması o an patladı 🙁 adam anlamadı ama bayılacam gitse bir öldüm öldüm dirildim kıvrandım resmen ya

Qeennnnnnnn sen zaten yanımızdasın her zaman aynı sen varmış gibi devam ederiz

quen bugün oh uzanmıştır
yemek yapıyorsur
gezmeye gitmiştir

ahan zaman geldi doğuma gitti
burada çatır çatır gelene kadar çatlıcaz

iki dakikada zamanı nasıl sıraladım amma 🙂

ben zaten sürekli bilgi veririm canım size ne yaptığımla ilgili ama bütün gün burda olmaya alışmışken uğramak için fırsat yakalamaya çalışıcağım için buruğum biraz artık ne yapalım idare edicez böyle:Laie_15:

Kızlar komik ve iğrenç bişey anlatıcam tüh bana pis kız ben 🙂:11:

Adet olunca gaz sıkışmam oluyor böyle dizlerimin üstüne çökecek gibi berbat bişey
işteyim bir gaz sıkışması geldi ki yerlere yuvarlancam erdeyse o an biri geldi bişey soruyor yok dedim başladı nerede vardır nasıl bulurum nerelere gideyim bende adım atacak gibi değilim tam arkaya sorun dedim karnım gürlediği yetmedi artık sıktım kenidim yere atmayım diye gaz sıkışması o an patladı 🙁 adam anlamadı ama bayılacam gitse bir öldüm öldüm dirildim kıvrandım resmen ya

neyse rahatlamışsın kuzu ne demişler bir bomm yapmak bir doktora bedelmiş :çitos:

Geri