Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Kızlar komik ve iğrenç bişey anlatıcam tüh bana pis kız ben 🙂:11:

Adet olunca gaz sıkışmam oluyor böyle dizlerimin üstüne çökecek gibi berbat bişey
işteyim bir gaz sıkışması geldi ki yerlere yuvarlancam erdeyse o an biri geldi bişey soruyor yok dedim başladı nerede vardır nasıl bulurum nerelere gideyim bende adım atacak gibi değilim tam arkaya sorun dedim karnım gürlediği yetmedi artık sıktım kenidim yere atmayım diye gaz sıkışması o an patladı 🙁 adam anlamadı ama bayılacam gitse bir öldüm öldüm dirildim kıvrandım resmen ya

:haha: breee adam git başkasına sor çekilsene başımdan yaaaaa. 😀

Kızlar komik ve iğrenç bişey anlatıcam tüh bana pis kız ben 🙂:11:

Adet olunca gaz sıkışmam oluyor böyle dizlerimin üstüne çökecek gibi berbat bişey
işteyim bir gaz sıkışması geldi ki yerlere yuvarlancam erdeyse o an biri geldi bişey soruyor yok dedim başladı nerede vardır nasıl bulurum nerelere gideyim bende adım atacak gibi değilim tam arkaya sorun dedim karnım gürlediği yetmedi artık sıktım kenidim yere atmayım diye gaz sıkışması o an patladı 🙁 adam anlamadı ama bayılacam gitse bir öldüm öldüm dirildim kıvrandım resmen
ya

:D:Dbende hastayken aynen böyle oluyorum eşim bir gün kendini yataktan mazeretim vardı birde şey olmuştu çok komikti eşimle yattık uyuycaz tam dalıyoruz ben daha fasla tutamadım yorganımın içinde azıcık saldım kızlar eşim gözlerini açtı :abo::abo:bende eşimin burnunu tıkadım dıyorum agızndan nefes al :D:D😀ama napım cok hastaydım elimde değildi cok utandım oda cok kızdırdı benı zaten

:D:Dbende hastayken aynen böyle oluyorum eşim bir gün kendini yataktan mazeretim vardı birde şey olmuştu çok komikti eşimle yattık uyuycaz tam dalıyoruz ben daha fasla tutamadım yorganımın içinde azıcık saldım kızlar eşim gözlerini açtı :abo::abo:bende eşimin burnunu tıkadım dıyorum agızndan nefes al :D:D😀ama napım cok hastaydım elimde değildi cok utandım oda cok kızdırdı benı zaten

ay kıs kıs gülcem diye kendimi sıkarken şimdi bende yapıverirmişim.
gülmekten çatlıcam galiba. :pirto::parfum:
aynı şey benimde başıma geldi...

Bir kere yine otobüste tuttu bir ayağımı indirdim diğerini hareket edemiyorum çok zor bişey ya kıvrandırıyor resmen adam hadi bayan dedikçe
bir saniye tansiyonum düştü felan salladım resmen

Geri