Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ay kıs kıs gülcem diye kendimi sıkarken şimdi bende yapıverirmişim.
gülmekten çatlıcam galiba. :pirto::parfum:
aynı şey benimde başıma geldi...

kader arkadaşım benim gel yanıma:23:bir gecede kızlar biz güm sesiyle uyandık ikimiz aynı anda bir an noluyor dedik sonra sesin eşimden geldğini anladım ama uyku sersemi tekrar uyuydum sabah oldu hatrladım ben eşime dedim gece ne yaptın ne yaptım sen yaptındiyor dedim kessen bnden böylesine bir ses cıkartamazsın :D:D

Bir kere yine otobüste tuttu bir ayağımı indirdim diğerini hareket edemiyorum çok zor bişey ya kıvrandırıyor resmen adam hadi bayan dedikçe
bir saniye tansiyonum düştü felan salladım resmen

yeterrrrrrrrrrrrr çatlıcam şurda vallahi. sahil hayal ediyorum seni öyle ay koptum yaaa.

kader arkadaşım benim gel yanıma:23:bir gecede kızlar biz güm sesiyle uyandık ikimiz aynı anda bir an noluyor dedik sonra sesin eşimden geldğini anladım ama uyku sersemi tekrar uyuydum sabah oldu hatrladım ben eşime dedim gece ne yaptın ne yaptım sen yaptındiyor dedim kessen bnden böylesine bir ses cıkartamazsın :D:D

Allahım sana geliyorum :puhas:

bende bazenne yatakta bu kocişin hiç gelmiyormuki ya ne kadar rahat yatıyor böyle diyorummm :puha: daha birkere pırtlattığını duymadım bend egeceleri yapıyorumm fıss fıss ne yapayım dışarı çıksam korkacam

Allahım sana geliyorum :puhas:

kız bizyeni evlıyız 10 gün olmuş eşimle kampa gittik çadırda kalıos ben ateşlendım o gece cok hastayım eşim uyuo bn kıvranıom hastalıktan neyse pırtım gelnce dedm bnden koku cıkmıyor sessz saldm bende eşim uyandımı hemn cadırın fermuarını actı cıkıyor dıoku ben okdar askerde kogusta kaldım boyle bır koku yok :puhas: ben aglıcam dıorumkı hastayım ama ben dedım bır daha yannda salmıcam 3 gün salcan deme dıye dolastı yanımda hahaha

Geri