Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

canım biz krediyi garantiden aldık o zaman en uygunu oydu..fiat punto evo aldık sıfır aldık ama biz..çok memnunuz arabamızdan dizel hemde çok az yakıyor çok memnunum canım

kocişimin bundan önceki arabasından🙂
çok seviyordum ben o arabayı ya, hem cok spor hem de konforlu
gerçi şimdiki arabamızdan da cok memnunuz ama fiyat puntonun yeri ayrı bende🙂

kızlar imkanı yok yetişemiyorum sohbetinize bende çıktım öptüm sizi

kafacım ödemede kolaylıklar.

canım biz krediyi garantiden aldık o zaman en uygunu oydu..fiat punto evo aldık sıfır aldık ama biz..çok memnunuz arabamızdan dizel hemde çok az yakıyor çok memnunum canım

kazasız belsaız kullann kafacım😀

bizim kayınpederle kayınvalıdede iş yok malesef bütün borcları bıze bıraknca haylıyle sıkıntı cektık olsun menunum sıkıntılar olmazsa olmazımız hayatın onlar olsunkı kıymet bılelım kavustuklarımızın şimdi benmde kayınvalıdemler izmir bostanlıdan ev alacaklarms denıze karsı hemde bana soruyorlar dedım alın netıcede odıcek olan sızsınız

Neden saçma olsun ki canım.Önemli olan niyet etmek.
Kişi sayısı,ikram bunların önemi yok bence.
Ben kazasız belasız evimize yerleşirsek kuran okutucam demiştim.
Birde bereketli olsun,evde kuran okunsun diye yeni ev ya yeni evli bir çiftiz.
Bakalım pazara naip olcak inşallah.

aslında kendimizde okuyoruz ama niyetlenmiştim daha evlenmeden önce bile kazasız belasız olsunda çikolata dağıtacaktım tesadüf banada gönder demişti bende hala ondan ajanda alıcam 🙂)) koskoca sene bitti bu zamanalrdı galiba

arada dediğim henüz bir kaç kez oldu eşim felan duştan çıktımı eline yapıştırıyorum kuranı oku ben bilmiyorum türkçesinden okuyorum ama kayınvalidem zaten dşarlarda okuyor olabilir bir yasin okusa yeter ben şal alayım hem kızlara hediye hem kapatırlar başını 🙂) pilava felan gerek kalmaz zaten çaya gelecekler

kocişimin bundan önceki arabasından🙂
çok seviyordum ben o arabayı ya, hem cok spor hem de konforlu
gerçi şimdiki arabamızdan da cok memnunuz ama fiyat puntonun yeri ayrı bende🙂
evet baldemcim zaten o zaman araştırıkende sen yazmıştın çok güzel filan diye..

bizde çok memnunuz gerçekten öyle hem çok spor hemde konforlu valla..

bizimde hayatımızdaki ilk arabamız oldugu için yeri hep ayrı kalacak galiba...

birde biz bu arabayı alırken plakasınıda özel yaptırmıştık acaba satarken olakayı vermesek olmuyormu öyle kızlar ya ?

5 dk ayrıldım sayfalar ilerlemiş baya 🙂
Bizde borçları bitirince Allah kısmet ederse araba alıp onu ödicez inşallah.
mOTor çok sakat. Bebek oluncada araba şart olucak bize galiba.
bide kayınvalide rahatsız hastaneye getir götür taksiyle olmuyo 🙁

Geri