Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bide bizim pratik kurabiyeden yap yeter fistuk

aa dogruyaaa daha ne olsun kızlar hıcm ısafır keyfım yok zateneşim nöbetten cıkacak yorgun argın adam ıcerde uyuyor olacak off

sen gel ben sana ne istersen yaparım canım benim. Kremşantili kurabiye tabiki :cah: Bende bu akşam içine üzüm koyarak yapacağım bakalım nasıl olacak

bu kremsantılı kurabıye cok moda oldu kolay ve harıka oluyor damla cıkolotalı dene ama bn en cok cevızı yakıstırorum
tesadufum gelmeyı cok ısterm
Saçmıı kestirmeye gittim. Bir kaç gündür kafama takmıştım saçlarımı 🙁
Kuaföre geldi kadın korumalarıyla 🙂))

sana kestrme dedm ama bn off🙁(nasıl kestrdn semra kım bırde

Yarın sabah misafirim var, onuda bi atlatsam iyi olacak...
Kızlar kahvaltı için.
Buzlukta kızarmaya hazır börek var, yanına kızartma türü ve sucuklu yumurta yapsam yeterli olurmu?

çerkez tavuğu tarifimi bu

Yarın sabah misafirim var, onuda bi atlatsam iyi olacak...
Kızlar kahvaltı için.
Buzlukta kızarmaya hazır börek var, yanına kızartma türü ve sucuklu yumurta yapsam yeterli olurmu?

hemen bır tarf yazıorum evdekı bayat ekmelerı salcalı suya batır uzernde evde ne varsa koy en uste kasar frına ver5 dk hazır harkıa oluyor facete resmı vr yemeklerm albumnde sen eklısn bnde bak cnm ıstersen

aa dogruyaaa daha ne olsun kızlar hıcm ısafır keyfım yok zateneşim nöbetten cıkacak yorgun argın adam ıcerde uyuyor olacak off

bu kremsantılı kurabıye cok moda oldu kolay ve harıka oluyor damla cıkolotalı dene ama bn en cok cevızı yakıstırorum
tesadufum gelmeyı cok ısterm

sana kestrme dedm ama bn off🙁(nasıl kestrdn semra kım bırde

haçen kestiremeden geldim. gittiğim kuaför yabancı değildi kiracımız. adamı aramış geliyorum diye zaten. Adamında müşterisi vardı. şıpıdık smra özal (turgt özalın karısı beya) gelirse seni araya sıkıştırırsam sıkıştırırım dedi. bende tamam beklim biraz abi belki geç gelir dedim 🙂ama hemen geldi. biraz oturduk sonra döndüm pazartesi giderim artık.

Geri