Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar bende erkek kardeşimi ayarlamıştımsinemeya gitmeden önce eşime süpriz yapacagız kardeşime minik bir kutu verdim içine not yazmıştım molada mısır alıdrdık caktırmadan mıısırın içine koydu mısır eşimin elindeydi aaaa dedi bu kutu ne ben hiç oralı olmuyom filmi seyrediom hemen actı notu okudu cok duygulanmıştı.... bir kerede bütün evi mumlarla süslemiştim şık bir masa hazrladım en sevdiğimiz resmimizi büyülttüm duvara astım..eşim kapıdan içeri giriyor evin heryerinde mumlar yanıyor kapıyı acıtıgında solda not buluyor o not onu salona goturuyor ordan mutfaga her buldugu notta onun için yazdıgım şiirleri buluyor sonra duvardaki panoyu resimlerle süslenmiş...sonra en son duvardaki resmın kenarındki notta dvd yi aç yazıyordu dvy yi açıyor bizim resmlerimiz slayt eşliğinde geçiyor üstelik bizim şarkımız calıyor sonra ben cıkıyorum saklandıgım tuvaletten eşimin gözleri dolmuş dans ediyoruzz,yemek yiyoruz....süperdiiiii....

kelebek kız sende çok hoş yaratıcılık var bende de pek romantiklik kalmadı onca yılda bittimi nedir🙂)

eşime sorsan hiç değilim:D:D yıl dönümünde kıtap yazmıstım ilk sözleri şöyle baslıyordu

gözlerim gözlerine degdi o sene
ellerim sıcaklıgını hissetti
inceden yagan yağmur eşlik etti
şahit olmuştu sevgimize
bir hikayenn iki kahramanyıdık sennle
ne leyla ile mecnun olduk ne züleyha ile yusuf
biz ayşe ile ahmettik yeni ihkaye başlatan..... (ayşe ve ahmet yerine bizim isimlerimiz yazıyordu😀)

ben cok duygusalımdır ama eşim odundur
bazen yapıyor romantik bişeyler veya cok güzel sözler söylüyor ama hepsi o kadar

eşime sorsan hiç değilim:D:D yıl dönümünde kıtap yazmıstım ilk sözleri şöyle baslıyordu

gözlerim gözlerine degdi o sene
ellerim sıcaklıgını hissetti
inceden yagan yağmur eşlik etti
şahit olmuştu sevgimize
bir hikayenn iki kahramanyıdık sennle
ne leyla ile mecnun olduk ne züleyha ile yusuf
biz ayşe ile ahmettik yeni ihkaye başlatan..... (ayşe ve ahmet yerine bizim isimlerimiz yazıyordu😀)

vay be ne cevherler var sende. nişanlıyken bende günlük tarzı bişey tutmuştum. evlenince vericem diye doğum gnünde. yazarken bile sıkıldım :D:D ara verdim öle aralıklı yazmaya başladım sonra hiç yazmadım. Arada açıp okuyunca kopuyorum hahahahaha

Geri