M
mormenekşem
Forum Okuru
ayy sonra da çok fena güldüm yazcaktım yanlış olmuş 

yaa bigün bende işyerine geliyom öğle yemeğinden şıpının dediği gibi kokoşluğum üstümde yazdı ayağımda da şıkırtılı mıkırtılı bi sandalet
asansöre binicem biri biniyo hadi yetişeyim diye azcık hızlı olayım dedim
ben öyle uğraşırken ayağım bi kaydı caart diye ben aynen asansörün önünde 2.80 yatıyom (bu boyla da nasıl 2.80 yatılıyosa)
sonra kalktım tabi ama birileri yardımcı oldu belim ve bacağım çok kötü olmuştu önce çok fena ağladım sonra da çok fena ağladım![]()

yaa bigün bende işyerine geliyom öğle yemeğinden şıpının dediği gibi kokoşluğum üstümde yazdı ayağımda da şıkırtılı mıkırtılı bi sandalet
asansöre binicem biri biniyo hadi yetişeyim diye azcık hızlı olayım dedim
ben öyle uğraşırken ayağım bi kaydı caart diye ben aynen asansörün önünde 2.80 yatıyom (bu boyla da nasıl 2.80 yatılıyosa)
sonra kalktım tabi ama birileri yardımcı oldu belim ve bacağım çok kötü olmuştu önce çok fena ağladım sonra da çok fena ağladım![]()

ayy menekşe bende eski işyerimde evden yemek götürüyodum metroya yetişeyim derken nasıl olduysa takıldım düştüm elimde yemekler döküldü allahtan poşedin içinde kaldı dağılmadı..
buraya kadar hersey normal aslında asıl sorun kalkamamam..çantanın kulbu dolanmıs ayagıma kalkamıyorum mübrek nasıl dolandın oraya en son oturdum gül gül öldüm koskoca memlekette topu topu bi erkek yardım edimmi demişti..gülmekten kafa salladım..yok diye..![]()
netten dedik bakalım kadınnasıl bişiye benziyor belki google amcad açıkar aboooo bir sorgulattık
erkekmişşş
allahtan adam anlayışlı biriymişte sorun etmedi telefonla filan dönemdi yani🙂) 
ne gülmüştükşipiiiiiiiiiii gözlerimden yaş aktı defollllllll![]()