Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ayy sonra da çok fena güldüm yazcaktım yanlış olmuş hahaha

Menekşe süpermiş yaa😀 Bende kıyafetimin azizliğine uğradıydım. Önden düğmeli etek giymiştim,kocişimle buluşurkene dizlerde çok şekerdi. Parkta banklara otururucaz bacağımı atmamla eteğin düğmeleri fırmalamışdı😀 Ne rezillikdi ama sonrada iğne iplik aramıştık,tek tek de satılmıyor.Bildiğin dikiş malzemelerini tamamlamışdık bir evin. Sonra kocişim dikmişdi eteğimi.Ne günlerdi yahu

yaa bigün bende işyerine geliyom öğle yemeğinden şıpının dediği gibi kokoşluğum üstümde yazdı ayağımda da şıkırtılı mıkırtılı bi sandalet
asansöre binicem biri biniyo hadi yetişeyim diye azcık hızlı olayım dedim
ben öyle uğraşırken ayağım bi kaydı caart diye ben aynen asansörün önünde 2.80 yatıyom (bu boyla da nasıl 2.80 yatılıyosa)
sonra kalktım tabi ama birileri yardımcı oldu belim ve bacağım çok kötü olmuştu önce çok fena ağladım sonra da çok fena ağladım :D:D

amma glüdüm ya çatlıcam :haha:

yaa bigün bende işyerine geliyom öğle yemeğinden şıpının dediği gibi kokoşluğum üstümde yazdı ayağımda da şıkırtılı mıkırtılı bi sandalet
asansöre binicem biri biniyo hadi yetişeyim diye azcık hızlı olayım dedim
ben öyle uğraşırken ayağım bi kaydı caart diye ben aynen asansörün önünde 2.80 yatıyom (bu boyla da nasıl 2.80 yatılıyosa)
sonra kalktım tabi ama birileri yardımcı oldu belim ve bacağım çok kötü olmuştu önce çok fena ağladım sonra da çok fena ağladım :D:D
:oppucuk::oppucuk::oppucuk::oppucuk::oppucuk:

ayy menekşe bende eski işyerimde evden yemek götürüyodum metroya yetişeyim derken nasıl olduysa takıldım düştüm elimde yemekler döküldü allahtan poşedin içinde kaldı dağılmadı..
buraya kadar hersey normal aslında asıl sorun kalkamamam..çantanın kulbu dolanmıs ayagıma kalkamıyorum mübrek nasıl dolandın oraya en son oturdum gül gül öldüm koskoca memlekette topu topu bi erkek yardım edimmi demişti..gülmekten kafa salladım..yok diye..:oppucuk::oppucuk::oppucuk:

benim öyle düşme maceralarım çoktur yaa
gene işe gelirken sabah evin merdivenlerinde düşmüştüm hemde bi kat yuvarlanıvermiştim valla kestirmeden indim yani anlıycanız
annemler gümbürtüyle aşağı koştular ne oluyo diye :D:D
bi kere de lise sonda sınıfa çıkarken merdivenleri çıkarken ayağım takılıp düşmtüm
o zamanlar kocişler birbirimizden hoşlanmaya başladığımız zamanlardı allahtan o gün geç kalmışta düştüğümü görmemişti
arkadaşlar söylemiş düştüğümü koştura koştura yanıma gelmişti tabi ben hala ağlıyom silmişti gözyaşlarımı
ama ince çorabım yırtılmıştı çok iğrençti 🙁(((

:oppucuk::oppucuk::oppucuk::oppucuk::oppucuk:

ayy menekşe bende eski işyerimde evden yemek götürüyodum metroya yetişeyim derken nasıl olduysa takıldım düştüm elimde yemekler döküldü allahtan poşedin içinde kaldı dağılmadı..
buraya kadar hersey normal aslında asıl sorun kalkamamam..çantanın kulbu dolanmıs ayagıma kalkamıyorum mübrek nasıl dolandın oraya en son oturdum gül gül öldüm koskoca memlekette topu topu bi erkek yardım edimmi demişti..gülmekten kafa salladım..yok diye..:oppucuk::oppucuk::oppucuk:

Bugün bende işten atılıcam gülmekten galiba
kendimi sıkmaktan karnım ağrıdı çenem ağrıdı.
wc ye gidiyom dayanamicem 😀

ayyy bizde iş arkadaşlarımla 6 yıldır ne pot kırdık ama 🙂))bir şirketin müdürün adı özge ama tanışmadık hiç görüşmedikte çok işimiz oluyordu son zamanlarda dedik şirketçe yılbaşı hediyesi hazırlayalım gönderelim bizim müdürde yeni olunca özge hanımda var dedik irtibatlarda, müdürde ooo hemen onada gönderin dedi bi güzel yazdık notumuzu 🙂)hanımlar uçuşuyor nottaa hahaha netten dedik bakalım kadınnasıl bişiye benziyor belki google amcad açıkar aboooo bir sorgulattık hahaha erkekmişşş hahaha allahtan adam anlayışlı biriymişte sorun etmedi telefonla filan dönemdi yani🙂) hahaha

birde personel var soyadı büyükkaba belge düzenliyordu ona arkadaş kafasında mı kurdu ne yaptı o an ..... büyükdöt diye ağzından çıkarıverdi hahaha ne gülmüştük

şipiiiiiiiiiii gözlerimden yaş aktı defollllllll hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

AYNEN YAAA hahaha hahaha hahaha

bi gün doktora gittim lisedeyim tabi okulda koşturuyoz falan hastalığımı unutuyorum
eve geliorum ateşim çıkıyo bi yorgunluk falan
annem dedi doktora gidelim aldık randevu gittik
tam doktora gircez bişey çıktı annemin gitmesi gerekti
bende sadece boğazımı göstercem ya girerim doktora tek dedim
bi girdim gencecik yeni dr. belli
neyin var dedi

ben hemen cevap geceleri ateşleniyorum hahaha hahaha hahaha
anladım dedi 🙂
dedim yani okulda iyi hissetdiyorum kendimi eve gelince bi kötü oluyo konuştukça battım güldü hemen çıktım Bİ DAHADA YALNIZ DRA GİTMEM

Geri