Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

geceleri yaklaşık 6-7 kez uyanıp; hayatım biraz geri kayar mısın? diyorum 😕

Bende eşimi sürekli uyarıyorum yaa, bide benimki saçma sapan konuşuyor, geçen ileri git dedim, komidinin üzerinden resim çerçevesini aldı sağına soluna bakıyor, aldım elinden koydum yerine, geri yattı, yani ileri gitmekten başka herşeyi yapıyor geceleri 🙂)

malesef bende aynı şeyle karşıkarşıyayım kıslar hatırlar bir ara yatagın küçüklügünden bahsetmiştim ikra kararsız kalmıştı yatagı büyükmü alsam ikraa sen naptın canım yatagı büyükmü almıştın ben senin einide görmedim ya ben ne çok şey kaçırmışım

Yatağım büyük değil canım, iyikide almamışım, çünkü eşimle gece siyam ikizleri gibi oluyoruz, küçük olmasına rağmen kenarlarda baya boşluk kalıyor...

canım sıkılıyorrrrrrrrr uykum varrrrrr canım birşey istiyor ama ne istiyor bilemiyorum ama aynı zamanda çok işim var çalışmam lazım akşama 1 kaşık yemek yok çamaşırlar evin orta göbeğinde çamaşırlıkta asılı onlar toplanacak ütü yapılacak yemek hazırlanacak bulaşık makinaya konacak safra kalkacak peşine çay yapılacak meyve yenecek peşine bide kahve yapılacak oyyyyy oyyyyy ve bu arada ben 8,5 ta eve varıyorum hangi birini yapacağım bilmiyorum allah yardımcımız olsun inş.

Geri