nickimi kim yedi
Hamiş Melek
pislik hemşire kolumu delik deşik ettii ya gebertcem bi gün bunları![]()
kız ne testi yaptırdın beklediğimiz şey mi
pislik hemşire kolumu delik deşik ettii ya gebertcem bi gün bunları![]()
evt canım çok şükürki kırıkmış..çözümü olan birşeymiş ki şükürler olsun tekrar geçmiş olsun canım
pine naber![]()
Niki öff başındamı çalışıyorsun gitmiyorlarmı wc felan sinir odlum bir rahat vermediler sana
aaaaaaaaa
nere gitti enişte
şubat 1 yarın zaman çok hızlı ilerliyor
1 eylülde tanışmıştım eşimle ayın 1 gelince gülümseme oluyor hep bende
kuzuş sen ne kadardır orda çalışıyorsun evlilik nedeni ile çıkacağın için tazminat hakkın doğuyor ama ihbar süresini kullanmadığın için akıllı patronlar hak kazandığın tazminat tutarından ihbar tutarının düşüveriyorlar o yüzden karşına bu gelebilir bundan bi emin ol sorun yaparla rmı
niki kuzumm eşin nereye gittiki 15 gün yok..yazdım ama cevap vermedin..
Valla bizim kızçede her akşam 4 çeşit yapıyor sipariş en küçüğü her akşam fix patates kızartması ve çorba
ortancası standart her akşam pilav ee sulu yemek istiyor kayınpeder salata valla bir sürü yapıyor akşam eşim aldı duraktan beni erken gelmiş eve direk çıktım sonra dayımı aramaya indim niye gelmedin uğramadın üzülmüş 🙂
dayımında parmakları kopmamış kırılmış 4 parmak platin takmışlar biraz daha iyi ama zorlanıyor
bizde kayınvalidemlere gittiğimizde bazen kayınvalidem yemiş oluyor🙂 erken yemeye alışkın olunca bekleyemiyor bazen ne yapsın inşallah senin gelininde senin gibi bakasın sana canım