Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kuzuş sen ne kadardır orda çalışıyorsun evlilik nedeni ile çıkacağın için tazminat hakkın doğuyor ama ihbar süresini kullanmadığın için akıllı patronlar hak kazandığın tazminat tutarından ihbar tutarının düşüveriyorlar o yüzden karşına bu gelebilir bundan bi emin ol sorun yaparla rmı

2007 aralıktan beri burdayım. 1 2 hafta idare edicem dedim eleman bulana kadar onlar.
dilekçede yazdım bugün tarihli sence verimmi?

niki kuzumm eşin nereye gittiki 15 gün yok..yazdım ama cevap vermedin..

kuzuş kanunen çıkacaksan işverene 8 hafta öncesinden dilekçeni vereceksinki sana yasal hükümlülük uygulamasın sonuçta tazminat hakediyorsun şimdi dilekçeyi versen adam hadi git tazminatını vereyim der bi bakmışsın ihbar süresini bildirmediğin için 2 aylık maaşına yakın ücreti kesiverir bunlar yaşanan şeyler patron kısmıı çok kurnazz tazminat alacaksın değil mi oranın durumunu bilemedim iş kanunu hükümleri uygulanıyor mu iş yerinde

Valla bizim kızçede her akşam 4 çeşit yapıyor sipariş en küçüğü her akşam fix patates kızartması ve çorba
ortancası standart her akşam pilav ee sulu yemek istiyor kayınpeder salata valla bir sürü yapıyor akşam eşim aldı duraktan beni erken gelmiş eve direk çıktım sonra dayımı aramaya indim niye gelmedin uğramadın üzülmüş 🙂

dayımında parmakları kopmamış kırılmış 4 parmak platin takmışlar biraz daha iyi ama zorlanıyor

neyse canım kırıkmış en azındaqn buna da şükür
kırık bi şekilde iyileşiyo ama diğerinin çözümü yok allah korusun

bizde kayınvalidemlere gittiğimizde bazen kayınvalidem yemiş oluyor🙂 erken yemeye alışkın olunca bekleyemiyor bazen ne yapsın inşallah senin gelininde senin gibi bakasın sana canım

inşallah canım valla bi beklenti içinde olduğumdan yapmıyorum
ne bileyim içimden geliyo
üzülüyorum bide bi başına adamcağız ne bileyim işte yaa

Geri