Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

biz tanıştıktan sonra bana olan ilgisini hissetmiştim ama asla böyle bi insanla beraber olmam diyordum içimden.tanıştıktan 3 ay sonra birlikte olmaya başladık.15. gün falan isimlerimizden ve onun soyadının harflerinden başlayan bir kolye hediye etmişti bende takmıştım onu 🙂 🙂 4 ay sonrada nişanlı buldum zaten kendimi...bizim çok hızlı oldu ama kaderse dilin falan bağlanıyormuş ben bunu anladım.

Aminn inşallah. kader işte yazılmış bizde yaşıyoruz.
Benim eşimde beni ilk gördüğünde anlamış evleniceğimizi.
3. buluşmamızda evlilikten konuşmaya başlamıştı.
Bende sinir olmuştum ama konuşma evlilikten erken falan diye.
O da ozaman "Kızım benim senle işim olmaz ozaman evlenmiceksem" falan demişti.
bende iyi olmasın ozaman falan dedik tartışıp kapadık telleri sonra gene konuşmaya başlamıştık 🙂 Ah eski günler ah.

biz eşyalarımıza hiç problem yaşamadık ne aldıkysak beğenip aldık şunu sen aldın böyle çıktı demedik allah var eşimde sorunsuzdur bu konularda ben beğeneyim yeter tüm eşyalarımı beğenerek kullanıyorum zaten yemek odamız farklı ufak bir odada masa ve büfeler var rahat yemek yiyebiliyoruz mutfağın dibi oda iyi denk geldi.

biz eşyalarımıza hiç problem yaşamadık ne aldıkysak beğenip aldık şunu sen aldın böyle çıktı demedik allah var eşimde sorunsuzdur bu konularda ben beğeneyim yeter tüm eşyalarımı beğenerek kullanıyorum zaten yemek odamız farklı ufak bir odada masa ve büfeler var rahat yemek yiyebiliyoruz mutfağın dibi oda iyi denk geldi.

bende her istediğimi aldım canım Allaha şükürler olsun her eşyamdana çok memnunum ama benim eşim alışverişi hiç sevmezdi halada sevmez :D:D

onun için burnundan dumanlar yükseliyordu bende biraz ayran gönüllüyümdürde hemen begenemem hahahahahaha

Bide şunu anlatmadan geçemicem kızlar. Eşim evlenmeyi hiç istemiyomuş düşünmüyomuş. Benim kayınvalide akşam namazından sonra oturmuş dua etmiş.
Oğlumun karşısına birini çıkar aşık olsun gözü bişi görmesin evlensin diye.
Bundan bir hafta sonra
bizim ilk buluştuğumuz gün eşim eve gelmiş annesine
"Anne ben aşık oldum evleniceğim kızı buldum" Demiş :D:D

Bide şunu anlatmadan geçemicem kızlar. Eşim evlenmeyi hiç istemiyomuş düşünmüyomuş. Benim kayınvalide akşam namazından sonra oturmuş dua etmiş.
Oğlumun karşısına birini çıkar aşık olsun gözü bişi görmesin evlensin diye.
Bundan bir hafta sonra
bizim ilk buluştuğumuz gün eşim eve gelmiş annesine
"Anne ben aşık oldum evleniceğim kızı buldum" Demiş :D:D
kızçenin duasıyla evlendin hee hahahahahahaha

bizim tanışmamız çok farklı ve mucizevi oldu eşim sonradan anlattı bana taa lise yıllarında üniveristeyi kazandığında rüyasında konyayı görüyor orayı kazanmış gibi sonra tercihlerinede yazıyor ama gelmiyor yine aynı şehirde tanıştık aradan 1 hafta filan geçti benimle evlenir misin dedi tabi ben şokta daha çocuğuz ben hep olumsuzdum ilişkide yolalr vardı uzaklık pek iç açıcı gelmiyordu bana eşim diyordu evleneceğiz göreceksin o kadar uzun yıllar bekledikki çok kavgalarımızda oldu olmaz ya bu iş yürümez dediğimiz anlarda oldu demekki kader yazılmışız birbirimize şimdi evliyiz hatırladıkça gülüyoruz ben sözünde duran bir insanım ilk gün teklifimi yaptım bak evliyiz diyor🙂) ilk günden ciddiydim diyor🙂)

Eşim herşeyi kendi aldığı için para o an çok kıymetli oluyor o zaman asgari ücret oda haklı kendince.
Tarzlrımız oldukça farklı yani onun beğendiğini ben beğenmiyorum benim beğendimi eşim beğeniyor ama onun kinin 5 katı pahalı hal böyle oluncada dırdırlar başlıyor

halılarımı seviyorum ama benim istediğim gibi olandan değil 1 satte 5 halı seçtim ya

Geri