çok soğuk şimdi sıcak bir soba olacak oh yanında uzanacaksın gür gür sesi ortalık alev gibi sıcacık
ah canım ya keşke dün alsaydın kullanmaya başlasaydın biraz rahat ederdin bugün en azından..çok geçmiş olsunkızlar kaşımaktan kıpkırmızı oldu uff ufak ufakta kabarcıklar olmuş tahriş belirtisi belli bugün trovagen krem aldıracağım kardeşime söyledim akşam başlayacağım off öleceğim ben
günaydın kızlar sabah gelirken kaydın düştüm biraz kolum sızlıyor trendede kapıda sıkıştım yarım içerde yarım dışarda çok kalabalıktı tren mecburen indim sonrakine bindim ne nazarmış çıkmak bilmedi ya tavam sıkıştı mercimek yapmıştım mercimeğim kurtluymuş yemek çöpe gitti aksilikler haftası oldu bu hafta
günaydın kızlar sabah gelirken kaydın düştüm biraz kolum sızlıyor trendede kapıda sıkıştım yarım içerde yarım dışarda çok kalabalıktı tren mecburen indim sonrakine bindim ne nazarmış çıkmak bilmedi ya tavam sıkıştı mercimek yapmıştım mercimeğim kurtluymuş yemek çöpe gitti aksilikler haftası oldu bu hafta
annemle konuştum akşam sirkeli su ile yıkasın dedi canım banada doktora git haftaya dedi🙂kızlar kaşımaktan kıpkırmızı oldu uff ufak ufakta kabarcıklar olmuş tahriş belirtisi belli bugün trovagen krem aldıracağım kardeşime söyledim akşam başlayacağım off öleceğim ben
ay bütün aksilikler seni bulmuş canım ya..sadaka ver bol bol tesadüfcüm çok geçmiş olsun bu arada