Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

çok soğuk şimdi sıcak bir soba olacak oh yanında uzanacaksın gür gür sesi ortalık alev gibi sıcacık

kızlar kaşımaktan kıpkırmızı oldu uff ufak ufakta kabarcıklar olmuş tahriş belirtisi belli bugün trovagen krem aldıracağım kardeşime söyledim akşam başlayacağım off öleceğim ben
ah canım ya keşke dün alsaydın kullanmaya başlasaydın biraz rahat ederdin bugün en azından..çok geçmiş olsun

günaydın kızlar sabah gelirken kaydın düştüm biraz kolum sızlıyor trendede kapıda sıkıştım yarım içerde yarım dışarda çok kalabalıktı tren mecburen indim sonrakine bindim ne nazarmış çıkmak bilmedi ya tavam sıkıştı mercimek yapmıştım mercimeğim kurtluymuş yemek çöpe gitti aksilikler haftası oldu bu hafta

günaydın kızlar sabah gelirken kaydın düştüm biraz kolum sızlıyor trendede kapıda sıkıştım yarım içerde yarım dışarda çok kalabalıktı tren mecburen indim sonrakine bindim ne nazarmış çıkmak bilmedi ya tavam sıkıştı mercimek yapmıştım mercimeğim kurtluymuş yemek çöpe gitti aksilikler haftası oldu bu hafta

insan böyle ani şeyler yaşayınca kendini adapte demiyor mercimek nasıl kurtlanmış ki ne kadar süedir duruyordu

ay bütün aksilikler seni bulmuş canım ya..sadaka ver bol bol tesadüfcüm çok geçmiş olsun bu arada

Günaydın cancanlarrrrrr

niki geçmiş olsun canımm ablamdada olmuştu yeni evlilerin sık karşılaştığı bi durum demiş dr 🙂

tes canım geçmiş olsun diyelim bunlarlar
geldimi üst üste geliyo
eşin nasıl toparladımı

Geri