Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ben akşam eşime kahvaltı türü hazırlıycam çay sigara böreği kıymalı yumurta filan 🙂

bende aksine ıspanak yemeğini çok yapıyorum bu kış kızlar... yoğurtlu çok güzel oluyo.. cumartesi yapmıştım..dün pazardan eşim bi daha almış 🙂

yarım kilo yetiyo bize 2 gün 🙂
bizde yarım kilo alıyoruz 2 gün yiyoruz bende ya yoğurtlu yapıyorum yada beşamel soslu ıspanak yapıyorum ikisinide çok seviyoruz

Bende ilkkez pırasa aldım gebelikten sonra, soğan kokusuna tahamülüm yoktu yeni yeni yiyorum.

Bize yarım kilo ıspanağı 3 kere yiyoruz, o nedenle parça parça yapıyorum, yumurtalı falan farklı farklı.

Tozları akşam aldım, aslında süpürüp silsem yetecek, misafir almaya almaya hamlamışım 🙂)

Dün doktorumuz en geç temmuz 1'de gitmen gerek dedi, eşimi tek bırakmakta istemiyorum, ramazan ayında zor olacak onun için, bu arada doğum ramazan ayına denk geliyor.

hoşgeldin huzurcum.
10 ağustos doğum görünüyor, en geç 15 ağustosta dünyaya gelmesini bekliyoruz dedi.
Zaten doktorumuz çok esprili yaklaşıyor hastalara, eşime diyorki ikraların bebekleri çok güzel doğuyor, kilosu falan çok iyimiş 🙂)

canım ikracım herşey yolunda ggitsin inşşş. Bebişinzi alınn kucağınıza

maşallah ikracım. çok yakın bir arkadaşımında 13 ağustos.
Allah kavuştursun bebişine.
Kızlar melodi gelmiş kimdi o hadi bana hatırlatın..

huzurcum nasılsınn yoktum sabahtah bende şimdi geldim
görmmedim melodiyi hatırlayamadım bende

bu arada kelebek yok sanki demii

Geri