Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben o gün
tweet kelebek ve tesadüf'cüm sana kızdım
hadi biri terbiyesizlik yaptık tesdüf de normal bir şekilde konuşmaya devam etti onunla kelebekte aynı şekilde
burdan diyorum kimse ona bişey yazmasa gitcek ama öyle bişey de olmadı
tabii yine herkesin kendine kalmış kimin konuşup konuşmayacağı ama o gün kendileri resmen ortalığı karıştırdı
ben o gün
hadi biri terbiyesizlik yaptık tesdüf de normal bir şekilde konuşmaya devam etti onunla kelebekte aynı şekilde
tabii yine herkesin kendine kalmış kimin konuşup konuşmayacağı ama o gün kendileri resmen ortalığı karıştırdı
ben o gün
adaşımmmmmmm nolur lütfen kapatın bu konuyu..1 kişi yüzünden kimsenin kalbi kırılmasın lütfen..
kırılan biri varsa ben oldum..bunu kimseye yansıtmak haddim değil..o yüzden susup köşeme çekilmeyi tercih ettim..
nolursunuz kızlar hepinizle çok güzel yaşanmıslıklarımız var..
onun normal sohbetine cevap verdiğin için ben sana kızdım canım ama öyle kızma değil 🙂
sadece cevap verilmeseydi giderdi diye düşündüğüm için
yoksa dediğim gibi herkes her istediği ile konuşur kimse de bişey diyemez🙂
onun normal sohbetine cevap verdiğin için ben sana kızdım canım ama öyle kızma değil 🙂
sadece cevap verilmeseydi giderdi diye düşündüğüm için
yoksa dediğim gibi herkes her istediği ile konuşur kimse de bişey diyemez🙂