hangileri tutmuştuAaaaaaaaa gerçekmi kız, bu gece rüyamda kuzenim test yapıyordu zaten, yoksa o senmisin bebeişim 🙂
Kız ben neler denemedimki, el testi, çiş testi 🙂
İdrarda çıkınca garantilemek için yapmıştım, kan testine gitmeye çekiniyordum...
hangileri tutmuştuAaaaaaaaa gerçekmi kız, bu gece rüyamda kuzenim test yapıyordu zaten, yoksa o senmisin bebeişim 🙂
Kız ben neler denemedimki, el testi, çiş testi 🙂
İdrarda çıkınca garantilemek için yapmıştım, kan testine gitmeye çekiniyordum...
kafa geberdim burda ya![]()
koyulaşıyorsa var bund abişi ya
inşallah umutlarımız boşa çıkmaz 
turuncu gibi resmenanladım canımm yine senin sayende mantıklı insan farklı oluyorr iştee senin gibi🙂 iyiki yataklarını ayırmışsın 🙂)
- - - Updated - - -
kuzuuu yaaa bişi itiraff edecmmm ama kızmaaa sakınnn o bardaktaaa senin değil eşinin çişi olacaktı![]()
![]()
ay hadi inşallah rüyandaki benimdir ikracım 😀
neler yaptın canım söyle bende yapayım hepsini![]()
birde ikra hani sen bana idrarım koyulaştı demiştin ya..benimkide çok koyulaştı böyle turuncuya dönük resmen 😕
iyide kafa bakalım doğruluğu ne kadar bu işin
sen yinede al eczaneden test yap
ama aklımda tutayım bunu merak ediyrum hamile kalırsam kısmet olurda denicem

ayyy inşallah kafacannnnnnn bak çıkışta test almayı unutmaaa kesinleştir artık
ben biraz şom ağızlıyımdırda 
bana bakın kızlar ben bu testi yaptım bu testi yapmayan kalmıycak ona göre bak he söz verin,test kardeşi oluruz![]()
hani susacaktınız ya rezil oluyorum gelip geçene. Olur yaparız kocaya süpriz yerinede test çubuğu yerine iğneyi paketleyip veririzesencannnnnnnnn kafacanaa dedik git test al yok alama yok uzak yok şu bu ee dedik o zaman evinde çişinle yapp od ayapmış gelmişşne yapalım bu yöntemi bulduk
- - - Updated - - -
kafa da bi tutsun bilim kadını olacam
![]()
ayyy kızlarr valla delüler gibi gülüp gülüp duruom burda delüü diye adım çıkcak.bebeğim gibi kucağımda hoplatırım vallamillet o zaman kesin teşhisi koyar deli bu diye
![]()
ikrada el testi dedi o nasıl oluyorr ya kafada deneyelim hemennn