Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

nickii bizim bildiğimiz gelinin tacı ve duvağı olur bnde bunlarsız gelin düşünemem

kızlar buarada müdür bey geldi sert yaptı bize hiç iyi olmadı bu durum sonuçlar bir açıklansa içimiz rahat edecek

Günaydın meleklerim;

Nicki hayırlı,ugurlu olsun Allah devamına erdirsin;sabah sabah Halil Sezai müzik sesleriyle uyanıyorum birkaç gündür;bizim evin altında kuaför var indim aşagıya dedim ki sonuçta bu bina ailelerin yaşadıgı bir yer müzigin sesini biraz kısarmısınız dedim o da burasıda iş yeri dedi,bende iş yeri olması birşey değiştirmiyor eger müzik açacaksanız bile uygun saatlerde açabilirsiniz dedim sinirlerimi bozdu.Hayır kimsenin rızkıyla ugrasmak istemiyorum ama bu esnaflarıda anlamış degilim.Karşısında 3 tane kuaför var,hepsinin belirli bir müşteri potansiyeli var hele ki bir tanesi işinde çok başarılı ne diye gelip kuaför açarsın ki 🙂

- - - Updated - - -

Kelebegim içini ferah tut canım siz işinizi yaptınız sonuçta gayet uygun bir dille açıklamanızı yaparsınız

günaydın kuzuşlarrrr yoğun bir hafta sonu geçirdim cumartesi kardeşimin nikahı vardı çıkışta da kız evine yemeğe gidildi herşey hazırlamışlar fazlasıyla.akşamıda akrabamızım sünent düğünü vardıı ohh kurtları bi güzel döktük🙂 pazar günü de tekrar nişan alışverişine gittik diğer kardeşim için🙂bizde kardeşten bol birşey yok🙂 akşaam kadar dolan dolan kıyafeti zor bulduk öldük ya neyseki çoğu şeyi aldık.hemen akşamıda isteme merasimi oldu verdik gitti baya resmiydi herşey.cumartesi için ayarlamıştık nişanı amcam ordan yakın akrabanın düğünü var pazar yapalım denildi sonr pazar öğleden sonra 2,30 gibi olsun dediler tamam dedikde herkesin işi gücü olursa nasıl olacak ya
niki hayırlı olsun kuzum.

Geri