Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

yuhhh anamm, bizimkilerde kardeşimin üzerine çok düşüyor.
Allah'tan annemin hoşuna gidiyor, kıskanç bir anne olsa nolur bilmiyorum.
Yanarım yanarımda şöyle ilgili bir kayınvalidem olmadı ona yanarım.
Herşeyi kendimiz yaptık, hiçte destek görmedik, şimdi annemde gelinin anneside fır dönüyor düğün için, hey gidi heeyy...

şansssssssss milletin iyi şansı var valla ben ah ah nişan zamanı hatırlarsınız bir alış veriş merkezine gidpte nişanlımla gezemedim şu alıncak bu alıncak diye
evde kaç kat yatak serliyor yaşlı deme yataktı misiafri kalıcı dolu 5 dk geç kalsam işim oluyor evlenecek kız bakacak edecek babam arardı gel misafir var annene yardım et

valla bu işler çok zor ya ilerde başımıza ne geleceği belli değil büyük konuşmamak lazım..

kendi kardeşimi düşünüyorum oda 21 yaşında üni okuyo daha kendine bakamıyoda bide evlencem derse yanarız heralde..gerçi babam dedi geçen gün sana bile ben bakıyorum oğlum dedi hahaha

ahhh ahhhh evlenmeyi kolay bişey zannediyo gençler malesef

Evet malesef öyle kafa ya ne yapıcan aşkın gözü kördü hepiiz gördük oda görsün valla ne yaaplım tek oğlan karışmıyorum hiç giilcek gidiyorum gelincek geliyoum yarın öbürgün ne görümcek karıştı dedirtirim nede ablam yaptı dedirtirim ablmla kendimizi böyle sıyırıyoruz işin içinden karışmıyoruz

Bende daha doğrusu bizde karışmayız hiçbir işlerine.
Sadece istediğimiz bir tarih vardı düğün için onuda yapmadılar, üstüne bir yığın sıkıntı yaşadım.
Annemde hata yaptı sonra arada kaldı, sonuçta yanıma geldi yine ama kalamadı bile doğru dürüst yine tek başıma kaldım.
Bazen düşünüyorumda demek kaderim böyleymiş, her zaman yalnız kalıyorum, düğünümde saolsun annem çabaladı ama ben yine çok çalıştım, yatak odası parasını bile işsizlik paramla ödedim sırf anneme yük olmasın diye. Ablamda kardeşimde bu yönüyle çok rahatlar. Ama yinede şükrediyorum, mutlu bir yuvam, dünyalara değişmeyeceğim eşim ve bebeğim var. Evliliğimizin değerini belkide yaşadığımız sıkıntılardan dolayı biliyoruz. Amaan yine dertlendim bak, sahilom kardeşte olsa bazen müdahale etmemek en iyisi. Gün geliyor ailede bi yerde pasif kalıyor, evinde mutlu oldunmu, gerisi geliyor zaten...

kızlarrrrr günaydınnnnn

güzel haberlerle geldim🙂) biraz şaşıracaksınız ama bennn çok sevinçliyim belli olmasaydı yazmayacaktım bir haber bekliyorduk aslında 1 hafta önce belli olacaktı ama anca dün açıklanabildi🙂) akşam saatlerinde eşimin telefonuyla sevinçlere boğuldummm haber edemedim size veeeeeeeeeee tayi-nimizz TEKİR-DAĞ/ÇERKEZ-KÖYE çıktııııııı buralardan gidiyoruz artık zaten eşim geçici görevle kalıyordu burda herhan herşey olabilir diye ta-yin istedik bizde bende artık yoruldum biraz dinlenip oralarda iş bulurum.zaten annemlerde taşınıyor burdan kimseler kalmayacak, bizi bağlayan birşey kalmadı başka şehir başka yaşam bizi bekliyor🙂 10 yıl orda olacağızz zeynooooooooooooo bekle beni geliyorummmmmmmmm 1-ay sonraaaa
yupisyupis

nikiiiii hakkınızda hayırlısı olsun kuzuuu...tekirdağ güzel bi yer hem banada yaklaşmış oluyorsun böylece :D:D

annenlerdemi oraya gidiyo kuzu 🙂 e yeni gelin almıştınız kardeşin yeni sözlenmişti onlar sizin ordamı kalcak ay başım döndü valla 😕

nikiiiii hakkınızda hayırlısı olsun kuzuuu...tekirdağ güzel bi yer hem banada yaklaşmış oluyorsun böylece :D:D

annenlerdemi oraya gidiyo kuzu 🙂 e yeni gelin almıştınız kardeşin yeni sözlenmişti onlar sizin ordamı kalcak ay başım döndü valla 😕

kuzu biz ilçedeydik zaten onlar kon--ya merkeze gidiyorlarrr bu hafta. kardeşimin evine yakın kız kardeşimde evlenecek eşi orada. evet yaklaştım hepinize🙂) sağoll kuzu nasıl ama haberrr bombalarla döndüm günlerdir sessizdim kafam dalgalı diyordum ya ya olmazsa diyee ses etmemiştimm 🙁

evet canım çok durgundun ama güzel haberler geldin 🙂

çerkezköy güzel sessiz sakin bi yer ben zamanında gitmiştim evler filanda ucuz orda belki kendinize göre bi evde alırsınız 🙂

daha sonra inşallah gönlüne görede bi iş bulursun kuzu 🙂

kızkardeşinin abinin tarafa evlenmesi çok iyi olmuş canım hem yalnız kalmamış olur..annenler nereye gidiyolar canım köye filanmı yerleşecekler...

valla sen sevinsdin diye bende çok sevindim nikiii umarım çok mutlu olursunuz...gurbetlik çok zor ama tayinciler için yapılacak bişey yok..erken davranmakla en iyisini yapmışsınız 🙂

evet canım çok durgundun ama güzel haberler geldin 🙂

çerkezköy güzel sessiz sakin bi yer ben zamanında gitmiştim evler filanda ucuz orda belki kendinize göre bi evde alırsınız 🙂

daha sonra inşallah gönlüne görede bi iş bulursun kuzu 🙂

kızkardeşinin abinin tarafa evlenmesi çok iyi olmuş canım hem yalnız kalmamış olur..annenler nereye gidiyolar canım köye filanmı yerleşecekler...

valla sen sevinsdin diye bende çok sevindim nikiii umarım çok mutlu olursunuz...gurbetlik çok zor ama tayinciler için yapılacak bişey yok..erken davranmakla en iyisini yapmışsınız 🙂

kuzu onlarda kardeşimin yanında gidiyor kon-ya merkeze.gurbetlik önemli değil kuzu alışırızz sağlık olsunn evet hızlı davrandık göndeririler diyee karlı çıktık ohhhhhhh bee hep bi endişe vardı sıkmaya başlamıştı zaten herşey, en iyisi böyle oldu.işte bulurum kuzu o konuda sıkıntım yok dinleneceğim biraz evet inşallah evimizde alacağız off nasıl kafam rahatladı eşimle akşamdan beri hoplayıp zıplayıp duruyoruzz :clapping:

ne mutlu size 🙂

insan içinde endişe olunca gerçektende çok sıkılıyor kuzuuuu..çok sevindim bende inankiii hemde batıya çıkmış tayininiz 🙂 ne kadar güzel oldu ya 🙂

orda tekstil fabrikaları bir sürü işsiz kalman mümkün değil kuzu 🙂 bizim tanıdıklarda burdan oraya taşınmışlardı..burda babaları öldü halalarıyla kavgalılardır nerdeyse hergün kavga ediyolardı ve bir gün biz gidicez dediler ve gittiler çok üzülmüştük ama sonra oraya gittik kaldık hepsi çalışıyo işini bulmuş rahatları çok yerindeydi valla..gerçekten güzel bi yer orası 🙂 yalnız biraz soguk oluyo işte o kadar 🙂

sana bi tavsiyede bulunayımmı nikiii aslında 2 tarafada eşit mesafede olmak sizi çok rahatlatıcak bak gör ne demek istediğimi sonradan anlıcaksın 🙂

yalnız benim aklıma bişey takıldııııı eve hemen net alman lazım kuzuuuuu nasıl haberleşcez yoksa 😕

Geri