Siyah elbisemin altına ayakkabı önerilerinizi alabilir miyim?

  • Konbuyu başlatan yasminısık
  • Başlangıç tarihi
Y

yasminısık

Forum Okuru
Siyah elbisemin altına ayakkabı önerilerinizi alabilir miyim?

Elbise altına ayakkabı melek kadınlar kulubü elbise altına ayakkabı seçimi forum'da.​

Uzuuun zamandan sonra eşimle yemeğe çıkacağız açık bir restauranttan yer ayırttık çok heyecanlıyım gerçekten. Uzun zamandan sonra dışarıda yemek yiyeceğiz. Bunun için çok özen gösterdim siyah dizimin altında elbise giyeceğim. Kolsuz ve göğüs dekoltesi var keskin olmayacak şekilde. Üzerime de bir şal alacağım. Altına ne ayakkabı giysem sizce? Elbise altına ayakkabı olarak ne model tercih etsem.?
 
Merhaba
Gerçekten uzun zaman sonra heyecan verici bir şey dışarı çıkmak. Siyah elbise akşam yemeklerinin vazgeçilmez rengi bence. Halihazırda bulunan siyah ya da kırmızı bir stilettonuz varsa harika bir uyum olacaktır diye düşünüyorum akşam yemeği için. Siyah elbise altına ayakkabı olarak kırmızı ilk tercihim olurdu benim. Ama yoksa beyaz gri siyah gibi aslında her renkle uyum yakalayabilirsiniz. Çantanıza göre de şekillendirebilir kombine edebilirsiniz elbisenizi. Sarıyı da denemenizi tavsiye ederim:) Genel olarak da elbise tercihlerinde yüksek topuk ayakkabılar tercih ederseniz şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Boyunuz uzunsa babet de bir seçenek olabilir.

Hatta siyah elbisenize uygun makyaj da bizden gelsin:) Hemen aşağıda linkte siyah elbiseye uyumlu makyaj önerilerini bulabileceksiniz. ''Siyah kıyafete nasıl makyaj yapılmalı'' yazımızın içeriğinde.

 
Geri
Üst