doktor sadece ultrosondan baktı temiz dedi ama bu kadar kısa sürece bişey belli olmaz diye biliyorum. haklısınız son pişmanlık işe yaramıyor 🙁Maalesef son pişmanlık fayda etmiyor olan olmuş dr gitmişsin zaten temiz demiş adet olursun inşallah
Spermin o kadar süre canlı kalacağını düşünmüyorum canımdediğim gibi pantolonuma boşalmadı bana bulaşmıştır falan diye korktum kendi esofmanına az geçmişmiş. üzerini değiştirip geldi bi 15 dakika oturduk ellerini falan tutumuştum hatta kuruydu elleri (sperm falan değmiştir diye düşündüm daha sonradan) çünkü uzanmıştık arkamdan dokunuyordu vajinaya doğru ama eline sperm bile değdiyse kuruduğu için risk olur mu
Yaaa kızlar galiba adetim oldu zıbınım beyazdı bi baktım ona kırmızı leke var orta boyutta iç çamaşırımda kahvrengi renk vardı bu adet olurken normal mi? Galıba oluyoruummmmmAdetini bekle bu kadar sıkıntı yaparsan gecikir ama olmazsan her ihtimale karşı test yaparsın
olan olmuş artık önemli olan aynı hatayı tekrar yapmamak . Adetin gecikirse test yap bana göre hamile değilsin.Kesinlikle haklısınız o kadar çok pişman ve hatalıyım ki kaç günlerdir yemeden içmeden kesildim ilk defa böyle bişey yaptım cidden hatalıyım.
kesinlikle kesinlikte bu hatayı bi daha yapmıycam dersime çok iyi bi şeklilde aldımolan olmuş artık önemli olan aynı hatayı tekrar yapmamak . Adetin gecikirse test yap bana göre hamile değilsin.
Yaaa kızlar galiba adetim oldu zıbınım beyazdı bi baktım ona kırmızı leke var orta boyutta iç çamaşırımda kahvrengi renk vardı bu adet olurken normal mi?olan olmuş artık önemli olan aynı hatayı tekrar yapmamak . Adetin gecikirse test yap bana göre hamile değilsin.
şimdi tamamen risk ortadan kalkmış mı oluyor?Adet olmadan kahverengi akıntı normal hadi gözün aydın