insallah öyle olmazlar ya... o yüzden cok cok Kehf suresini dinletin bebilerinize... öyle olmamasi icin 😀
benimkide masallah hic durmuyor 😀
gönül ne kadar ödedin canim o ultrasona... bende cok istiyorum ama pahali ya... 90-120 Euro cok geliyor dogruyu söyleyim 🙁 bilemiyorum yaptirsammi yaptirmasammi. Bide dr dedi oglum dönmüs bile dogum pozisyonuna girmis.. gtsem aceba iyi görebilecekmiyim yoksa bebi kendini göstermiycekmi? bilemiyorumki....
bügünde kendi doktorumda randevum vardi...
o 3d´de süper poz veren cocuk, bugün sifir poz verdi, saka gibi ya, hic biyerini belli degildi... oglum dogum pozisyonundaydi, ultrasonun sonuna dogru dönmesinmi 🙂 baya hareketli bi gününde, ama doktor döner daha dedi...
1 haftada önden gidiyor, 29+0 aslinda ama 30+1 cikiyor kontrollerde. sizim bu haftalarda bebisin kilosu ne kadardi`??? benimkine 1800 gr. 38-39 cm dedi... bana biraz sisko geldi. ( ayni haftalarda kizim 1300 gr. di)
masallah canim sisko degildir canim ya, saglikli olsun meleginde...
gecen hafta oglum 1600-1700 arasiydi boyunu söylemedi. 22 Marta ise 1100 gram boyu 35 cm di.
ben suan 30 cu haftadayim yani 29+4 😀
canim bugün dra gittim oglumu gördüm ama kadinin ultrason agleti o kadar kötüki resim cekemedi. Ama yüzünü gördüm bebimin.. Esim resim bekliyordu göremedi..
Oglum 2000 gram olmus bu arada.