Ben bu konudaki tüm sorulari tüm cevaplari okudum cok tesekkur ederim bilgilendirdigijiz icin ama benim korkum adet oldugum zamanda olmus olmasi. Diyorlar ya kanallar daha cok aciliyor daha rahat hamile kalinir diye zevk suyuyla hamile kalinmaz dimi oyle kanama varken?

Rica ederim. Adet dönemin de gebe kalma olasılığı nerdeyse yok denecek kadar azdır. Zevk suyuyla da gebe kalma ihtimali çok düşüktür.+ Anal ilişkiyle gebe kalınmaz. Bu düşük ihtimallerle gebe kalmanız olanaksız. Siz gebelik testi yapın içiniz rahat etsin.
 
Merhabalar, erkek arkadaşımla arkadan ilişkiye girdik bana içime boşaldığını söyledi fakat ikimizde alkollüydük yani başka bir yerime değdi mi hatırlamıyorum. Adet dönemimden de 1 hafta geciktim. Hamile olma olasılığım nedir acaba?
 
Merhabalar, erkek arkadaşımla arkadan ilişkiye girdik bana içime boşaldığını söyledi fakat ikimizde alkollüydük yani başka bir yerime değdi mi hatırlamıyorum. Adet dönemimden de 1 hafta geciktim. Hamile olma olasılığım nedir acaba?

Merhaba, şüpheli bir ilişki yaşamışsınız. Gebe olup olmadığınzı ancak test yaparak öğrenebilirsiniz. Anal ilişki ile gebelik söz konusu değilidir fakat ejakülason esnasın da sperm vajinaya temas ederse gebelik söz konusu olabilir.
 
İyi günler erkek arkadaşımla anal ilişki yaşadık ve içime boşaldı ama içime boşaldıktan sonra çıkıp ön tarafa aktı sanırım tam da yumurtlama dönemimdi sizce hamilelik ihtimali var mıdır
 
Ben erkek arkadaşımla arkadan ilişkiye girdim arkadaşım arkamın içine boşaldı hamile kalır mıyım
 
Anal ilişki ile gebe kalmak mümkün değil. Ejakülasyon sonrası spermler vajina içine sızma yaparsa gebelik söz konusu olabilir. Buda ihtimaldir fakat imkansız değildir. Döneminizde gecikme olursa yinede tedbiren test yapın.
 
Merhaba. 5 ocakta adet oldum 6 ocakta ters ilişkiye girdim ama boşalma olmadı sadece zevk suyu vardı onu da sildim. 30 ocakta tekrar adet oldum her zamanki gibi 5 gün sürdü ama normalden biraz daha az geliyodu sizce hamile olma ihtimalim var mıdır çok stres yapıyorum.
 
Anal ilişki ile hamile kalınmaz. Oraya dökülen spermler de zaten ölür dölleme özelliği olmaz. Regl olmuşsunuz buda hamile olmadığınızı gösteriyor . Çok stres yapıyorsanız gidip test alıp yapın.
 
Merhaba regl olmam gereken 2.gününde nişanlımın ısrarı üerine arka taraftan sürtünme şeklinde birlikte olduk ama içeri girmeden ellerimizden ve iç çamaşırıma sperm bulasmasindan supheleniyorum hemen değiştirdim fakat bu şekilde gebe kalmak mümkün mü. Normalde de düzensizdi adetim 1 ay geciktiği de oluyordu. Şimdi de 1 ay 8 gün gecikti hamile olabilir miyim
 
Merhaba, tam olmayan birliktelikle vajinaya sperm yada zevk suyunun teması ile düşük ihtimalde olsa gebelik söz konusu olabiliyor. Kısacası korunmasız her birliktelik istenmeyen gebelik açısın dan risktir. Ancak gebelik testi yaparak sorunuzun yanıtını alabilirsiniz.
 
Geri
Üst