M Misafir Forum Okuru 4 Mart 2008 #92 Ce: Tuttu - Tutmadı tutmadı canım. alttakı yaz gelsınde denıze gırsem dıyorsun
çalıkuşu Yeni Üye Üye 5 Mart 2008 #93 Ce: Tuttu - Tutmadı Tutmadı canım denizi pek sevmem. Alttaki çay içiyorsun değilmi?
esena Aktif Üye Üye 5 Mart 2008 #94 Ce: Tuttu - Tutmadı canım tutmadı alttaki senin canımçiklatamı çekiyo
PaSikA Yeni Üye Üye 5 Mart 2008 #95 Ce: Tuttu - Tutmadı tuttu valla az önce yedim çikolata alttakinin uykusu gelmiş 🙂
çalıkuşu Yeni Üye Üye 7 Mart 2008 #96 Ce: Tuttu - Tutmadı Bak bu tuttu işte evet uykum geldi. Alttaki bugün sinirlerin mi bozuk acaba?
M Misafir Forum Okuru 8 Mart 2008 #98 Ce: Tuttu - Tutmadı tuttu canım içiyorum o zıkkımı alltaki çocukları çok sevıyor
nisan Yeni Üye Üye 10 Mart 2008 #99 Ce: Tuttu - Tutmadı tutu canim hemide cok iyi tuttu acayip seviyorum valla alttaki sen bugun evde olmayacaksin
Ce: Tuttu - Tutmadı tutu canim hemide cok iyi tuttu acayip seviyorum valla alttaki sen bugun evde olmayacaksin
PaSikA Yeni Üye Üye 10 Mart 2008 #100 Ce: Tuttu - Tutmadı tuttu canım evet evde değilim işe geldim allttaki sen bugün kuaföre gidiceksin