Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 31 Ocak 2008 #71 Ce: Tuttu - Tutmadı Yok ya değilmiş 😀 Alttaki çok güzel dantel örüyormuş..
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 31 Ocak 2008 #72 Ce: Tuttu - Tutmadı evet gerçekten güzel örerim..tuttu.. alttaki bugün çok yemek yemiş🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 1 Şubat 2008 #73 Ce: Tuttu - Tutmadı Yok ya bugün fazla yemedim pek iştahım yoktu Alttaki sen evli misin
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 1 Şubat 2008 #74 Ce: Tuttu - Tutmadı ayy benimki tutmamış..bende dünü 1 öğünle geçiştirdim.bigün geberecem zaten .. ewet ben ewliyim.. alttaki ben şuan sabahın köründe uyandım..sengeç kalktın demi🙂
Ce: Tuttu - Tutmadı ayy benimki tutmamış..bende dünü 1 öğünle geçiştirdim.bigün geberecem zaten .. ewet ben ewliyim.. alttaki ben şuan sabahın köründe uyandım..sengeç kalktın demi🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 1 Şubat 2008 #75 Ce: Tuttu - Tutmadı Valla geç kalktım Cemoş yüzünden sabahın 4'üne kadar yatırmadı beni (suçu da ona attım ohh) Alttaki bugün hiç ev toplamamış pasaklı
Ce: Tuttu - Tutmadı Valla geç kalktım Cemoş yüzünden sabahın 4'üne kadar yatırmadı beni (suçu da ona attım ohh) Alttaki bugün hiç ev toplamamış pasaklı
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 1 Şubat 2008 #76 Ce: Tuttu - Tutmadı Tutmadi bugün cok hamaratim hasta olmama ragmen... alltaki bugün cok sinirli...
PaSikA Yeni Üye Üye 3 Şubat 2008 #77 Ce: Tuttu - Tutmadı tutmadı bugün gayet sakinim alttaki bugün çok güzel🙂
mislinay Yeni Üye Üye 4 Şubat 2008 #78 Ce: Tuttu - Tutmadı tutmadı ya ne güzeli ama genede saol canım ya iyi geldi...alttaki bugün uykunu alamadın dimi 🙂
Ce: Tuttu - Tutmadı tutmadı ya ne güzeli ama genede saol canım ya iyi geldi...alttaki bugün uykunu alamadın dimi 🙂
suskun_gız Yeni Üye Üye 7 Şubat 2008 #79 Ce: Tuttu - Tutmadı evet alamadım uykumu aldıgım hıc görulmemıs saten😀 altdakı bugun dişlerını fırcaladın demi😀
Ce: Tuttu - Tutmadı evet alamadım uykumu aldıgım hıc görulmemıs saten😀 altdakı bugun dişlerını fırcaladın demi😀
çalıkuşu Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #80 Ce: Tuttu - Tutmadı Evet fırçaladım. Alttaki bugün fal baktırdınmı?