ms_enemy Yeni Üye Üye 24 Ocak 2008 #61 Ce: Tuttu - Tutmadı vallaa azcık fazlaa kaçırdım dün akşam amaaa 😀 allttaki senin canın bugün çok sıkkın 🙁
Ce: Tuttu - Tutmadı vallaa azcık fazlaa kaçırdım dün akşam amaaa 😀 allttaki senin canın bugün çok sıkkın 🙁
PaSikA Yeni Üye Üye 24 Ocak 2008 #62 Ce: Tuttu - Tutmadı evet biraz canım sıkkın alttaki bugün çok şık🙂
ms_enemy Yeni Üye Üye 24 Ocak 2008 #63 Ce: Tuttu - Tutmadı evett olucam çünkü bu akşam eşimin doğum günü var 🙂 alltaki sen bugün dışarı hiç çıkmıcan?
Ce: Tuttu - Tutmadı evett olucam çünkü bu akşam eşimin doğum günü var 🙂 alltaki sen bugün dışarı hiç çıkmıcan?
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 27 Ocak 2008 #64 Ce: Tuttu - Tutmadı Tuttu, çıkmaya hiç niyetim yok, dışarısı çok soğuk, sıcak evimde bilgisayar başında mutluyum 😉 Alttaki bugün çok çay içmiş 🙂
Ce: Tuttu - Tutmadı Tuttu, çıkmaya hiç niyetim yok, dışarısı çok soğuk, sıcak evimde bilgisayar başında mutluyum 😉 Alttaki bugün çok çay içmiş 🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 27 Ocak 2008 #65 Ce: Tuttu - Tutmadı Tuttmadi, sadece bir bardak cay ictim.. Alttaki bugün spor yapmis sabahdan...
PaSikA Yeni Üye Üye 28 Ocak 2008 #66 Ce: Tuttu - Tutmadı tutmadı ama yapsam iyi olurdu alttaki bugün temizlik yapmış
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 28 Ocak 2008 #67 Ce: Tuttu - Tutmadı tuttu🙂kısa surdu ama..dunden baslamıstım🙂🙂 alttakı bugun cok yorulmus...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 28 Ocak 2008 #68 Ce: Tuttu - Tutmadı Aslında yorulacak birşey yapmadım, rahatsızdım sadece... Alttaki kayınvalidesini çok seviyormuş 😀
Ce: Tuttu - Tutmadı Aslında yorulacak birşey yapmadım, rahatsızdım sadece... Alttaki kayınvalidesini çok seviyormuş 😀
esena Aktif Üye Üye 29 Ocak 2008 #69 Ce: Tuttu - Tutmadı tutmadıalttaki çok sevinçli içiiçine sığmıyo
M Misafir Forum Okuru 29 Ocak 2008 #70 Ce: Tuttu - Tutmadı ya yaa ne demezsin tutmadııııı alttaki ukalanın tekiymiş desem