esena Aktif Üye Üye 3 Mart 2008 #81 Ce: Tuttu - Tutmadı yok baktırmadı alttaki bugün banyo yaptın demi
M Misafir Forum Okuru 3 Mart 2008 #82 Ce: Tuttu - Tutmadı tuttu canım.sabah kalkdığımda duşumu aldım . alttaki sen bugun gezmek istiyorsun.
Ce: Tuttu - Tutmadı tuttu canım.sabah kalkdığımda duşumu aldım . alttaki sen bugun gezmek istiyorsun.
örgüm Üye Üye 3 Mart 2008 #83 Ce: Tuttu - Tutmadı tuttu canım üstelik gittim geldim alttaki senin canın çaymı içmek istedi😀ancing_furious:
Ce: Tuttu - Tutmadı tuttu canım üstelik gittim geldim alttaki senin canın çaymı içmek istedi😀ancing_furious:
M Misafir Forum Okuru 3 Mart 2008 #84 Ce: Tuttu - Tutmadı elimde şuan canım çayım. alttaki neden canın bugun hiçbirşey yapmak istemiyor?
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 3 Mart 2008 #85 Ce: Tuttu - Tutmadı tuttu canim, alltaki bugün hic uyumak istemiyor...
deniz_25710 Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #86 Ce: Tuttu - Tutmadı tutmadı aslında çokk uykum var alttaki bugun çok mutlu
çalıkuşu Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #87 Ce: Tuttu - Tutmadı Evet çok şükür gayet mutluyum. Alttaki birşeyler atıştırmanın zamanı geldi değilmi?
Ce: Tuttu - Tutmadı Evet çok şükür gayet mutluyum. Alttaki birşeyler atıştırmanın zamanı geldi değilmi?
örgüm Üye Üye 3 Mart 2008 #88 Ce: Tuttu - Tutmadı tutmadı canım ben çok yemişim alttaki melekler mekanından çıkıpta tv izleyemiyorsun değilmi:angel:
Ce: Tuttu - Tutmadı tutmadı canım ben çok yemişim alttaki melekler mekanından çıkıpta tv izleyemiyorsun değilmi:angel:
M Misafir Forum Okuru 4 Mart 2008 #89 Ce: Tuttu - Tutmadı sadece tv mı mısafırlığe gıttım orda bıle forma gırdım. altakıııı fal baktırmayı çok sevıyorsun. doğrumu
Ce: Tuttu - Tutmadı sadece tv mı mısafırlığe gıttım orda bıle forma gırdım. altakıııı fal baktırmayı çok sevıyorsun. doğrumu
esena Aktif Üye Üye 4 Mart 2008 #90 Ce: Tuttu - Tutmadı evet kıss çok severim alttaki ne yemek yapayım diye düşünüyo demi