sehr_i sukut Aktif Üye Üye 21 Ocak 2008 #51 Ce: Tuttu - Tutmadı hıhh gene tuttuu ya off alttakı abla sende bugun cok usudun buyuk ıhtımal grıp olacaksın🙂🙂🙂
Ce: Tuttu - Tutmadı hıhh gene tuttuu ya off alttakı abla sende bugun cok usudun buyuk ıhtımal grıp olacaksın🙂🙂🙂
HİDOŞ Aktif Üye Üye 21 Ocak 2008 #52 Ce: Tuttu - Tutmadı diyarım ben bu kısş atn hiç ısınmadımki ayrıcada zaten gripim allatki sen bu gün kaynananı çokmu özledin bana öyle geldide
Ce: Tuttu - Tutmadı diyarım ben bu kısş atn hiç ısınmadımki ayrıcada zaten gripim allatki sen bu gün kaynananı çokmu özledin bana öyle geldide
mislinay Yeni Üye Üye 21 Ocak 2008 #53 Ce: Tuttu - Tutmadı ya yok be daha bir hafta önce memleketten geldiler 🙂 alttaki bugün çamaşırmı yıkayacaksın
Ce: Tuttu - Tutmadı ya yok be daha bir hafta önce memleketten geldiler 🙂 alttaki bugün çamaşırmı yıkayacaksın
ms_enemy Yeni Üye Üye 21 Ocak 2008 #54 Ce: Tuttu - Tutmadı ooooo hemdee kaç keree yıkadım canım yaaa... makineee durmadııı şimdiyee kadar sabahtan berii 😀 peki alttaki bugün sen yemek olarak patlıcanlı bişe yaptın kesin 😀
Ce: Tuttu - Tutmadı ooooo hemdee kaç keree yıkadım canım yaaa... makineee durmadııı şimdiyee kadar sabahtan berii 😀 peki alttaki bugün sen yemek olarak patlıcanlı bişe yaptın kesin 😀
esena Aktif Üye Üye 21 Ocak 2008 #55 Ce: Tuttu - Tutmadı tuttu valla biraz varda yetermi yetmezmi diye düşünüyom ne yapsam acaba alttaki işe nerden başlasam diyo?
Ce: Tuttu - Tutmadı tuttu valla biraz varda yetermi yetmezmi diye düşünüyom ne yapsam acaba alttaki işe nerden başlasam diyo?
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 21 Ocak 2008 #56 Ce: Tuttu - Tutmadı tuttu gece ise gitcem, alttaki bugün cok yorulmus...
ms_enemy Yeni Üye Üye 21 Ocak 2008 #57 Ce: Tuttu - Tutmadı bugün temizlik yaptım gerçektendee çok yoruldum 🙂 alttaki sen bugün çok uykusuzsun 😀
Ce: Tuttu - Tutmadı bugün temizlik yaptım gerçektendee çok yoruldum 🙂 alttaki sen bugün çok uykusuzsun 😀
PaSikA Yeni Üye Üye 21 Ocak 2008 #58 Ce: Tuttu - Tutmadı tuttu gece geç yattım işyerinde uyumamak için zor tutuyorum kendimi allttaki bugün çok sinirli
Ce: Tuttu - Tutmadı tuttu gece geç yattım işyerinde uyumamak için zor tutuyorum kendimi allttaki bugün çok sinirli
sehr_i sukut Aktif Üye Üye 21 Ocak 2008 #59 Ce: Tuttu - Tutmadı evettt cok sınırlıyımm😀alttakı melek bugun su ıcmemıs hıc dılı damagı kurumus
PaSikA Yeni Üye Üye 21 Ocak 2008 #60 Ce: Tuttu - Tutmadı tutmadı çok su içerim ben alttaki melek bu akşam cok yemek yemiş