Merhabalar arkadaşım,
Senin durumunda tarih olarak erken ya, benimde başıma geldi bu olay ama, senin ki tarih olarak erken. Yani üstüne adet görmüşsün demek için erken. Bence biraz daha beklemen gerekiyor. Bende burayı dışarıdan takip ediyorum. Umarım üstüne görmüşsündür ve umarım hamişsindir 🙂
arkadaşım üstüne görme dediğin olayda kan gelmez sadece kahverengi pembe akıntı gelir oda günlük pedi bile zor kirletir eğer senden kan geldiyse hamile deilsin
evet ama idrar testindede pozitif cıkınca yanılma payı yok denilcek kadar az oldunu biliyorum çünkü b hcg yi tanımlıyo oda sadece gebelikte oluyo,kanamamda cok az üstüne görmüş müyümdür acaba yarın anlaşılır heralde off böyle şüphelerle yaşamak cok zor
ben temmuzda düşük yaptım. kalp atışını hiç görmedik küçücük kesesini görrdük ama. doktor 3 ay korun dedi sonra denemeye başlayın olmazsa aşılama deniycez dedi. adetlerim rahat 7 gün sürüyordu ama bu ay 15inde oldum 17 sinde bitmişti bile bu üstüne görme olabilirmi?? kanamam çok yoğun değildi ki normalde çok olurdu.??? test yapsam çıkarmı ki??