Vajinal koku için metronidazol 500 krem hap kullananlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deneyenvarmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

deneyenvarmi

Forum Okuru

Selamlar canlarım benim sizlere bir sorum olacak bir arkadaşın vajinal kokudan son derece şikayet ediyordu doktoru onun için bu belirttiğim hapı vermiş metronidazol hap vermiş ve 7 gün kullan demiş hapı kullanalı daha 3 gün olmuş bol bol da su içmiş ve kokudan eser kalmadı diyor acaba kendim eczaneden bunu alıp kulansam nasıl olur aranızda koku için bunu kullananlar oldu mu tavsiye ediyor musunuz kızlar ?

Selamlar değerli misafirimiz evet dönem dönem biz kadınlarda vajinal koku ve diğer sıkıntılar oluyor. Ben sizlere öncelikle aşağıda yer alan konumuzu okumanızı ve misafirlerin yazdıklarını uygulamanızı öneriyorum. Bu konunun ikinci sayfasında bir kullanıcımız metronidazol hap kullanmış ve 5 günlük süre zarfında bu kokudan tamamen kurtulduğunu idda etmiş tabi ki bizler de onun yalancısıyız doğru ya da yanlış bilemiyoruz.

Bu ilaç bir tür antibiyotik hayatım. Muhtemelen arkadaşınıza doktorunuzun verdiği bu ilaç ta apseleri yok etmek için verilmiş. Arkadaşınızın vajinal kokusuna iltihap neden olmuş öyle görünüyor tabi ki sizde durum aynı olmayabilir ve farklı bir sorununuz olabilir. Bu tür ilaçları kafanıza göre kullanmak yerine bir doktordan yardım almanız mantıklı olacaktır asla sormadan kullanmayın lütfen. Ben size konunun linkini vereyim hem oradaki yazılanları inceleyin hem de ikinci sayfada kullanıcımızın yorumunu okuyun isterseniz.

Geri